Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Bogdan Klarić FOTOGALERIJA Splitska grupa Providenca predstavila novu pjesmu, provjerite tko je sve došao

FOTOGALERIJA Splitska grupa Providenca predstavila novu pjesmu, provjerite tko je sve došao

Pogledajte kako je direktor WTA turnira u spotu utjelovio vrtlara

U kavani Procaffe u Splitu predstavljen je spot i nova pjesma 'Melodija' grupe Providenca.  Ovoga puta Mirella Meić i Zorica Bučić udružile su snage s Jelenom Buča iz popularnih Frajli i Feliksom Lukasom, direktorom WTA Makarska Opena.

- Ovo je naš sedmi singl i nas su kao djecu učili da je to sretan broj. Upravo smo iz tog razloga ovo odlučili napraviti na poseban način, a ujedno je to i prilika da predstavimo novu suradnju s Jelenom Buča iz Frajli. Mislimo da je ovo samo početak te suradnje - kazala je Mirella Meić.

Jelena Buča potpisuje pjesmu sa tekstopiscem Feliksom Lukasom, koji se u spotu pojavio kao glumac, u ulozi vrtlara. 

- Obožavam spontanost. Kako je sve počelo, došla sam u Makarsku na odmor i preko prijateljice Lorene sam upoznala Feliksa. Dogodilo se to da je on rekao kako i on piše pjesme, a ja sam bila malo sumnjičava. Međutim, on je krenuo recitirati jednu od pjesama i meni se svidjelo, pa mi je poslao još pjesama. Pogledala sam i prespavala, a ujutro se probudila s 'Melodijom' u mislima. Pjesma je toliko spontano nastala. Nakon toga sam upoznala ove divne žene. Želim da ova pjesma dobije krila, a ja jako volim što vas imam u životu - kazala je Jelena Buča.

Feliks Lukas je prilikom obraćanja morao obećati kako će biti glumac i u sljedećem spotu.

- Možda je bolje da se iz sportske karijere prebacim u glazbene vode. Sva ta teniska karijera je bila takva da zovem ljude da mi dođu pjevati na turnir, kako bih se domogao mikrofona, ha, ha. Šalu na stranu, ponosan sam i moram se zahvaliti ovim damama. Svi moji stihovi bi ostali u ladici, da nije bilo njih, a posebno Jelene - kazao je Lukas i našalio se kako je slobodan te da će vidjeti kako su pjesma i spot 'prošli' prema reakcijama nježnijeg spola.

Na samom kraju predstavljanja, prisutnima se obratila Zorica Bučić, koja nije skrivala emocije, a gotovo je i zaplakala.

- Pjesma nam jako puno znači. Sjela nam je na prvu. Nekada su ti neke pjesme okej, neke su ti draže od drugih, ali 'Melodiju' sam nekako prepoznala dušom. Nadam se da će pjesma dobiti krila, a ako vam se sviđa, malo puhnite u njih - poručila je Zorica Bučić.

U fotogaleriji Bobe Klarića pogledajte tko je sve došao na predstavljanje nove pjesme i spota splitske grupe Providenca.

Vaša reakcija na temu