Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Bogdan Klarić FOTO/VIDEO Maja Šuput 'zagrijala' Dugopoljce

FOTO/VIDEO Maja Šuput 'zagrijala' Dugopoljce

Dugopolje slavi svoj dan

Ništa nije moglo spriječiti Dugopoljce da danas bogatim programom proslave dan svoje općine, a vrhunac današnje zabave je kulminirao koncertom Maje Šuput.

Pjevačica je po dolasku na pozornicu priznala kako je iznenađena hladnoćom u Dalmaciji, stoga je odlučila publiku ‘zagrijati’ od prve pjesme. Izvela je svoje najveće hitove poput ‘Lopove’, ‘Djevojačko veče’, ‘Amnezija’, ‘Ne lomi mi srce’, a što su Dugopoljci i njihovi gosti prihvatili.

Mnoštvo na Trgu domovinske zahvalnosti odlično se zabavljalo, rasplesalo i raspjevalo uz kraljicu zabave, a djelić atmosfere donosimo u fotogaleriji i videozapisu.

Vaša reakcija na temu