Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Gala night za pamćenje u restoranu 'Kinoteka food and bar'
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Gala night za pamćenje u restoranu 'Kinoteka food and bar'

Večera u sedam sljedova uz isječke filma Titanic

'Kinoteka food and bar' i Marcus vinarija u čast 25. godišnjice legendarnog filma Titanic ove subote, 25. ožujka, s početkom u 19 sati vratit će vas u vrijeme istinskog glamura davne 1912. godine.

Uz prvoklasna Marcus vina te večeru u sedam sljedova koju ponovno priprema chef Jurica Jantolek, gudački duo te projekciju filmskih isječaka iz filma Titanic, ovu večer bit će teško nadmašiti!

- Ponovno putujemo kroz vrijeme, ovoga puta vraćajući se stoljeće unatrag, u vrijeme kad je glamur bio rezerviran samo za odabrane. Rezervirajte svoju 'kartu' na vrijeme i na jednu večer postanite naš putnik prve klase - poručili su iz Kinoteke

Za sve informacije obratite se na 0989877780.

Vaša reakcija na temu