Giuliano nakon ljubavnog brodoloma: 'Pjeva mi se, ali nemam s kim'

Giuliano nakon ljubavnog brodoloma: 'Pjeva mi se, ali nemam s kim'

Uskoro će snimiti i spot

Giuliano je jedan od onih, koji su u posljednje vrijeme, sa svojom ekipom radio na novim pjesmama, a kao rezultat svega toga dolazi nam 'Pjeva mi se, ali nemam s kim'.

Sa spomenutom skladbom, nastupit će u svome rodnom gradu, na ovogodišnjem jubilarnom 60. Splitskom festivalu.

Provjereni suradnici i ovoga su puta dali pečat na novu pjesmu, pa tako Branimir Mihaljević potpisuje glazbu, aranžman i produkciju, dok je tekst djelo Nenada Ninčevića.

Sudeći po svemu navedenome, jedno je sigurno, spomenuti trojac vođen neprolaznom ljubavnom tematikom, ponovno je pogodio kombinaciju, za novi glazbeni uspjeh, koji će sigurni smo obilježiti mjesece pred nama.

- 'Pjeva mi se ali nemam s kim', pjesma je pravog mediteranskog, dalmatinskog ugođaja. Jedva čekam i veselim se da zaživi kako među publikom, tako i u radijskom eteru. Mislim da je idealna za Splitski festival i vidimo se na Prokurativima 11. i 12. srpnja - poručio je Giuliano.

Nakon hitova, koji su vladali vrhovima top lista, '7 dana tjedno', '100 posto lud', te posljednjeg 'Krila galeba', 'Pjeva mi se ali nemam s kim', dolazi u najbolje moguće vrijeme.

Giulianovi obožavatelji s nestrpljenjem su dočekali izlazak nove pjesme, koja će uskoro dobiti i video izdanje.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(69152, "");
Pregledaj komentare