Foto: Screenshot Goranova nova cura otkrila razlog zbog kojeg su prvi put prekinuli

Goranova nova cura otkrila razlog zbog kojeg su prvi put prekinuli

'Sada imamo čvrst i stabilan odnos izgrađen na povjerenju'

Goran Jurenec, kojeg su gledatelji upoznali u showu Gospodin Savršeni, u vezi je s Claudijom Lucijom Pioch. Njegova bivša djevojka Hana Rodić nedavno je objavila da je njezinoj i Goranovoj ljubavi došao kraj. Sada je Claudia za Story.hr ispričala kako je započela njezina romansa s Goranom. 

'Kada se Goran odlučio preseliti u London, pitao me želim li otići s njim. To je bio trenutak kada smo odlučili da želimo započeti novi život, ali zajedno. Htjeli smo dati našoj vezi još jednu šansu i evo gdje smo danas - živimo zajedno i gradimo naš ljubavni odnos', ispričala je Claudia. 

Prije sudjelovanja u showu Goran je već bio u vezi s Claudijom, a ona je otkrila zbog čega su tada prekinuli. 

'Na početku smo se svađali oko gluposti i nedugo nakon i prekinuli. Goran je prihvatio ulogu u emisiji Gospodin Savršeni i u tom trenutku nije bilo šanse za pomirenje. No, srećom, nakon tri godine ponovno smo se našli i započeli ljubavnu vezu. Sada imamo čvrst i stabilan odnos izgrađen na povjerenju', kaže Claudia. 

Goran i Claudia na Instagramu redovito objavljuju zajedničke fotografije. Nedavno su pokazali i dio luksuznog stana u Londonu. 

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(96906, "");
Pregledaj komentare