Gradski kotar Bol organizirao feštu, Hajdukovi veterani zaigrali s pripadnicima BATT-a

Gradski kotar Bol organizirao feštu, Hajdukovi veterani zaigrali s pripadnicima BATT-a

Ante Šunjić i Marko Žaja najavili su u lipnju još jedan događaj, a tada će se promovirati i novo košarkaško igralište

Centralni dio proslave Dana kotara Bol održan je na igralištu OŠ Bol uz nazočnost, kako kažu organizatori, preko 600 sudionika i posjetitelja. Drugo malonogometno prvenstvo kotareva grada Splita, memorijalni turnir viteza Marija Selaka - heroja Domovinskog rata koji je prije 26 godina kao pripadnik JSP BATT položio svoj mladi život u obrani domovine na kupreškom bojištu, ove godine osvojio je Spinut. Drugo mjesto pripalo je Ravnim njivama dok je treće mjesto obranio Bol. 

Ljepotica cijelog turnira odigrana je u revijalnom susretu veterana Hajduka predvođenih kapetanom Nikicom Cukrovom i veterana BATT-a predvođenih Matom Vrcićem te je završena neodlučeno, kao i prilikom prvog memorijala, samo ovaj put bilo je 2:2 (na prvom izdanju bilo je 0:0). 

Nakon nogometnog dijela upriličen je i zabavni dio programa kojeg je fantastično odradila pjevačica Ivana Orlić. Događaj je začinjen podjelom janjetine s bižima i pićem za sve. 

Organizatori iz Gradskog kotara Bol koje predvode predsjednik Ante Šunjić i dopredsjednik Marko Žaja najavili su u lipnju još jedan događaj na kojem će sudjelovati nekoliko institucija, a tom prilikom promovirat će se i novo košarkaško igralište...

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(31933, "");
Pregledaj komentare