Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
HALO, HALO! Ovdje Anda, Black Friday popusti zovu
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

HALO, HALO! Ovdje Anda, Black Friday popusti zovu

Svi dioptrijski okviri sniženi su za 50% uz kupnju naočalnih leća

Najpoznatiji shopping dan u godini je stigao, a imate na umu naočale koje već dugo gledate? Požurite u Optiku Anda jer vas tamo čekaju super popusti do 50%!

Samo jedan dodatak ima snagu naglasiti vaše oči, karakter i modni stil, a riječ je o dioptrijskim okvirima. Naočale su jedan od najupečatljivijih detalja, vidljive su tijekom cijele zime bez obzira što nosite toplu zimsku garderobu, i dodatni su razlog da uokvirite vaš pogled.

Za Black Friday u Optici Anda svi dioptrijski okviri sniženi su za 50% uz kupnju naočalnih leća, a prije odabira savršenih okvira, možete se rezervirati za besplatnu kontrolu dioptrije u najbližoj Anda poslovnici.

Ako ste ljubitelj sunčanih naočala i svoj omiljeni modni dodatak nosite tijekom sva četiri godišnja doba, razveselit će vas vijest da do kraja mjeseca možete iskoristiti 30% popusta na cijeli asortiman sunčanih naočala uz kupnju Anda Cleanera.

Za ljepši pogled na zimu inspirirajte se u galeriji i požurite u Optiku Anda jer Black Friday popusti vrijede do 30.11.2021.!

Vaša reakcija na temu