Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Screenshot Hana i Goran slave dvogodišnjicu: Nisu zajedno, čestitaju si online

Hana i Goran slave dvogodišnjicu: Nisu zajedno, čestitaju si online

- Sretna godišnjica onome kojega želim gnjaviti do kraja svojih dana - poručila je

Hana Rodić (23) i Goran Jurenec (40) upoznali su se u reality showu 'Gospodin Savršeni'. Iako Hana nije bila Goranov prvotni odabir, u zadnji se čas odlučio upravo za nju. I nakon showa su ostali u sretnoj vezi, a danas slave drugu godišnjicu, prenose 24 sata.

U te dvije godine par je prošao mnogo toga. Prijavili su se u show 'Superpar' gdje su se dodatno upoznali, zajedno su napravili svoje parfeme, pokrenuli platformu za zdrav život i fit izgled koju vodi Goran. Čak je i Hana uz njegovu pomoć i preporuke smršavjela 10 kilograma.

Počeli su i zajedno živjeti u Berlinu gdje su bili i za vrijeme izolacije zbog pandemije korona virusa, a nedavno su bili razdvojeni kada je Hana napokon otišla u Zagreb, a zatim i u Beograd u kojem je sudjelovala u reality showu 'Zadruga'. Izašla je nakon samo dva tjedna, a tom je prilikom priznala kako se jedva čeka vratiti Goranu. Planiraju i daljnji zajednički život te se namjeravaju preseliti u London. 

Iako se Hana veselila povratku u Berlin, čini se kako su godišnjicu veze ipak proveli odvojeno. Goran na Instagramu objavljuje videe i fotografije sa snimanja u Španjolskoj, dok se Hana povukla i nije pretjerano aktivna na društvenim mrežama. Međutim, godišnjicu su si čestitali javno, objavom na 'InstaStoryju'. 


- Sretna godišnjica onome kojega želim gnjaviti do kraja svojih dana - poručila je Hana Goranu te objavila zajedničku fotografiju.

Svaka veza ima uspona i padova, pa je tako bilo i s njima. 

-  Moram priznati, nisam imao nikakva očekivanja, prepustio sam se u potpunosti i dao nam priliku, a što je više vrijeme odmicalo, postajalo je ozbiljnije - rekao je Goran svojedobno za RTL, a s njim se slaže i Hana.

Vaša reakcija na temu