Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Harvey Weinstein hospitaliziran u New Yorku

Harvey Weinstein hospitaliziran u New Yorku

Ima 'hrpu zdravstvenih problema'

Filmski mogul Harvey Weinstein je hospitaliziran u New Yorku, a njegov odvjetnik kaže da ima 'hrpu zdravstvenih problema'.

Arthur Aidala, Weinsteinov odvjetnik, izjavio je za TMZ da je njegov klijent sada u bolnici Bellevue na Manhattanu nakon što su ga pregledali liječnici na Rikers Islandu. Weinstein je predan Rikersu iz zatvora na sjeveru države u skladu s presudom žalbe.

Liječnici su ga poslali u Bellevue na dodatne pretrage, kaže Aidala. Kaže da je razgovarao s Haveyem otkako je pušten iz zatvora na sjeveru države i da je dobrog raspoloženja i zadovoljan medicinskom skrbi.

Iako nije precizirao zbog kojih je zdravstvenih problema Harvey hospitaliziran, njegove su bolesti dobro dokumentirane. Weinstein navodno ima problema sa srcem, dijabetesom, apnejom za vrijeme spavanja i problemima s očima, između ostakog

Nakon što je sudac u Los Angelesu osudio Weinsteina na 16 godina zatvora, njegov predstavnik Juda Engelmayer nazvao je kaznu okrutnom zbog njegove dobi i zdravlja, što implicira da možda neće doživjeti slobodu.

Naravno, žalbeni sud ranije ovog tjedna poništio je Weinsteinove presude u New Yorku, ali Harvey je ostao u pritvoru jer poništena presuda nije utjecala na njegovu kaznu u Los Angelesu. Ured tužitelja u New Yorku kaže da će mu ponovno suditi.

Glasnogovornik Odjela za popravne kazne u New Yorku rekao je za Associated Press da Weinstein ostaje u pritvoru na Bellevueu.

Vaša reakcija na temu