Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Atalanta srušila Marseille i plasirala se u finale Europske lige

Atalanta srušila Marseille i plasirala se u finale Europske lige

Mario Pašalić u igru je ušao u 61. minuti

U drugoj polufinalnoj utakmici Europske lige, Atalanta je u Bergamu slavila protiv Marseillea 3:0 i tako izborila plasman u finale natjecanja. 

Prvi pogodak domaćini su postigli u 30. minuti. Charles De Ketelaere poslao je preciznu loptu za Ademolu Lookmana, koji se s lakoćom oslobodio svog čuvara i sa vrha šesnaesterca uputio neobranjivi udarac. 

Atalanta je svoju prednost povećala početkom drugog dijela. Strijelac prvog pogotka Lookman uposlio je Mattea Ruggerija, koji je silovitim udarcem svladao gostujućeg vratara Paua Lopeza

Konačni rezultat postavio je El Bilal Toure u posljednjoj minuti sudačke nadoknade. 

Naš Mario Pašalić odigrao je posljednjih pola sata utakmice. 

Atalanta je tako s ukupnih 4:1 izbacila francuski klub i plasirala se u finale Europske lige u kojem će, kako stvari stoje, igrati protiv Bayer Leverkusena.

Vaša reakcija na temu