Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
DETALJI STRAŠNE NESREĆE Jurili više od 200km/h, vozač bio pod utjecajem alkohola

DETALJI STRAŠNE NESREĆE Jurili više od 200km/h, vozač bio pod utjecajem alkohola

'Rezali smo lim, auto je bio skroz smrskan'

Teška prometna nesreća dogodila se noćas na autocesti Zagreb - Varaždin kod Zeline, pri čemu su ozlijeđene četiri osobe.

Do prometne nesreće došlo je iza ponoći na autocesti A4 na 72. kilometru u smjeru Zagreba, potvrdili su iz zagrebačke policije. Na mjesto nesreće stigli su i vatrogasci DVD-a Sveti Ivan Zelina.

Kako doznaje RTL, u pitanju je četvero mladih koji su BMW-om krenuli u noćni izlazak u Zagreb i sletjeli s ceste. Iz automobila su ih izvlačili vatrogasci.

Pružena im je pomoć u KB-u Dubrava i KBC-u Rebro. RTL neslužbeno doznaje da su vozili brže od 200 na sat, a vozač je bio pod utjecajem alkohola. Još nije utvrđeno jesu li bili vezani.

'Bili su pri svijesti'

'Mi smo noćas iza 2 ujutro primili dvije mlađe muške osobe u 20-im godinama. Od toga je jedna osoba zadobila teške tjelesne ozljede. Primljena je na jedinicu intenzivnog liječenja, a druga ozlijeđena osoba zasad je primljena na odjel', rekla je Maša Sorić, voditeljica odjela za Hitnu medicinu KB-a Dubrava.

'Rezali smo lim, auto je bio skroz smrskan, dvije osobe su pale iz auta van. Jedna je bila prije auta 30-40 metara, a druga nakon auta gdje se zaustavio', otkrio je Jurica Đurek, pomoćnik zapovjednika DVD-a Sveti Ivan Zelina.

'Bili su pri svijesti, rekli su da su sletjeli s ceste. Bili su dezorijentirani', dodao je.

Vaša reakcija na temu