Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Facebook HUMANITARNA AKCIJA Društvo prijatelja Hajduka Drniš prikuplja pomoć za djecu, brata i sestru koji boluju od raka

HUMANITARNA AKCIJA Društvo prijatelja Hajduka Drniš prikuplja pomoć za djecu, brata i sestru koji boluju od raka

'Snaga malog čovika'

DPH Drniš poziva na humanitarnu akciju za pomoć djeci, bratu i sestri koji su oboljeli od raka.

'S vašom podrškom, možemo im pružiti nadu i potrebnu pomoć u njihovoj borbi. 

Josip (18), boluje od paraparesisa i metastatskog anaplastičnog medulloblastoma. Njegova borba je teška, ali s našom pomoći možemo mu olakšati put do ozdravljenja. Josip je nepokretan te mu je potrebna potpuna pomoć. Josipova borba s ovom bolesti traje duže od 3 godine. 

Anđela (15), boluje od inflatornog miofibroblastičnog tumora (IMT), benigne novotvorine koja uglavnom zahvaća pluća kod djece. Od svih tumora pluća, ovaj se javlja u 0,7% slučajeva u SAD-u, a u RH je zabilježen samo jedan slučaj 2014. godine. Njezina borba zahtijeva specifičnu terapiju, te je svaka pomoć neprocjenjiva.

Naš cilj je prikupiti sredstva koja će biti usmjerena na:

- Pokrivanje troškova liječenja

- Nabavku lijekova i medicinskih pomagala

- Pružanje psihološke podrške djeci i njihovim obiteljima


Kako možete pomoći?

1. Donacijom - Svaka donacija, ma koliko velika ili mala bila, može pomoći u pružanju potrebne skrbi. 

Donacije možete izvršiti na naš žiro račun: 

Naziv primatelja: JOSIP JUKIĆ

IBAN: HR3524070003106934837 

Opis plaćanja: 

Humanitarna akcija – Obitelj Jukić 

2. Volontiranjem - Vaše vrijeme i trud su od neprocjenjive vrijednosti. Pridružite se našem timu volontera i pomozite nam u provođenju akcije.

3. Širenjem riječi - Pomoću društvenih mreža, emaila ili osobnog kontakta, obavijestite svoje prijatelje, obitelj i kolege o našoj akciji. Koristite hashtag #snagamalogčovika kako bismo zajedno širili svijest i prikupili što više pomoći.

Vaša pomoć može unijeti svjetlost u živote djece i njihove obitelji, pružajući im snagu i nadu. Svi zajedno možemo pokazati što znači prava snaga malog čovjeka.

Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na dphdrnis@gmail.com.

Kod uplatnice automatski je postavljen na iznos od 5 eura, svakako su dobrodošle i veće uplate, kao i manje, ovisno o Vašim mogućnostima. Svaki cent i svaki euro puno znače.

Zahvaljujemo Vam se na svakoj uplati', poručili su.


Vaša reakcija na temu