Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
HOT SHOTS I MARINA FERNANDEZ Sutra u Kocki premijera spota za brazilsku pjesmu 'Mas que nada'

HOT SHOTS I MARINA FERNANDEZ Sutra u Kocki premijera spota za brazilsku pjesmu 'Mas que nada'

Nakon premijere, bubnjarski ansambl Klapa Klapa priredit će kraći nastup

U klubu Kocka ovaj utorak, 18. veljače, s početkom u 20 sati održat će se premijera spota za popularnu brazilsku pjesmu 'Mas que nada', koju izvode grupa Hot Shots i Marina Fernandez, uz bubnjarski samba ansambl Klapa Klapa iz Splita.

Za režiju spota pobrinuo se Julio Juraga, dok je snimatelj Jure Knezović. Spot je producirao Kino klub Split.

Nakon premijere, bubnjarski ansambl Klapa Klapa priredit će kraći nastup. Ulaz je slobodan.

'Mas que nada' je popularna brazilska kompozicija, koju je 1963. napisao Jorge Ben. 'Mas que nada' ocrtava i prenosi zarazan polet i energiju Brazila. 'Mais que Nada sai da minha frente que eu quero passar , pois o samba está animado - o que quero é sambar .. ', u prijevodu 'Prije svega makni mi se s puta, jer želim proći - samba me zove i želim plesati'.

- Ova pjesma zapravo je u svojoj suštini - bezbrižnost. Glazba je veća od svega - od svađa, neslaganja, razmirica bilo kakve vrste i sve se raspline ispred sambe. Dašak takve vedrine pokušali su dočarati grupa Hot Shots iz Splita - Marina Fernandez (vokal), Luka Elez (gitara), Marko Pažanin (gitara), Roko Bandalo (bas gitara), Matija Petrić (saksofon) i Martina Matković (bubnjevi) zajedno s bubnjarskim samba ansamblom Klapa Klapa iz Splita pod vodstvom Giacoma Cencija - rekao je Julio Juraga.

Vaša reakcija na temu