Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
HUMANI BIKERI Koncertom MK Reborn prikupio 15.000 kuna za Udrugu Zagrljaj

HUMANI BIKERI Koncertom MK Reborn prikupio 15.000 kuna za Udrugu Zagrljaj

Veliko srce Dugoračana

Nakon uspješnog humanitarnog moto susreta povodom 20. godišnjice osnutka MK Reborn, koji se održao 30. travnja u Dućama, članovi motokluba donaciju su uplatili na račun Udruge Zagrljaj iz Dugog Rata. 

'Na humanitarnom koncertu prikupili smo 15.000 kuna. Bikeri iz Dugog Rata su ponovo pokazali svoje veliko srce, jer ovo nije ni prva, a ni zadnja humanitarna akcija koju organiziraju', kazali su predsjednik kluba Ante Lunja Lozić i potpredsjednik Leo Yoni Kovačić

Na susretu su nastupili Vuco i njegov bend Živo Blato, te grupa Pojave. U koncert u je uživalo dosta ljudi koji su pomogli da se ova humanitarna akcija privede kraju.

'Članovi MK Reborn Dalmacija zahvaljuju svima koji su pomogli, također i ZAMP-u koji je s 10% od donacija sudjelovao u ovoj akciji. Posebno se zahvaljujemo Općini Dugi Rat, Turističkoj zajednici općine Dugi Rat te Wiener osiguranju, bez kojih se ovaj događaj ne bi mogao organizirat', poručuju humani bikeri.

Kraj akcije obilježen je druženjem dijela članova MK Reborn s članovima Udruge Zagrljaj i načelnikom Dugog Rata Tončijem Baukom

Vaša reakcija na temu