Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Image by MikesPhotos from Pixabay ISPUNJENA POSLJEDNJA ŽELJA Pokopan u svom Mercedesu

ISPUNJENA POSLJEDNJA ŽELJA Pokopan u svom Mercedesu

Biznismen je imao vozni park Mercedesa

Tshekede Pitso, 72-godišnjak iz Južne Afrike, preminuo je prije nekoliko dana, a obitelj mu je ispunila posljednju želju. Pitso je pokopan u svom Mercedesu. Na posljednje počivalište stigao u svom omiljenom vozilu, odjeven u bijelo odijelo, te obje ruke pričvršćene za volan. Zatim su grobari njegov Mercedes spustili u grob. Pitso je bio uspješni biznismen, otac šestero djece, a na ispraćaj su došli i njegovi mještani.

- Moj je otac bio bogati biznismen, imao je vozni park Mercedesa, ali je u starijoj dobi života imao problema i ostao je bez njih. Prije dvije godine kupio je polovni Mercedes, a iako se auto pokvarilo često je sjedio u njemu, a izrazio je želju da ga ukopamo u automobilu. Ispoštovali smo njegovu želju, nadamo se da je sretan - rekla je njegova kći Sefora Letswaka, a prenosi Daily Mail

Vaša reakcija na temu