Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Kristijan Jalšić/Happy FM Ivan Zak priprema novi album, najavio i veliki koncert iduće godine

Ivan Zak priprema novi album, najavio i veliki koncert iduće godine

Osvrnuo se i na zanimljivu dilemu

Popularni kantautor, miljenik ženskog dijela publike Ivan Zak gostovao je u Special Happy Showu na Happy FM-u i kolegici Niki Antolos otkrio brojne zanimljivosti. Iako se na prvu čini da je nakratko nestao s glazbene scene, Zak cijelo vrijeme marljivo radi na novim pjesmama, dok fanovi s nestrpljenjem iščekuju njegov novi album.

- Trebali bismo biti gotovi do kraja godine ili najkasnije na proljeće s albumom, stalno sam u studiju, a imam i super ekipu - poručio je Zak.

Na brojne savjete kako bi pjesme trebale izgledati se baš i ne obazire. Simpatična Nika je situaciju s pjesmama usporedila s majstorima, a Ivan se složio. 

- Baš tako, kao kada dođu majstori jedan drugom, pa komentiraju kako je ovaj prije odradio posao. Mnogi će ti reći što bi trebao raditi, ali ja sam taj koji mora biti zadovoljan svojim radom i želim zadržati taj svoj stil.

No, osim novog albuma, Zak je najavio i veliki koncert u Zagrebu.

- Još ne znam gdje točno i kada će se održati, ali sigurno će to biti veliki koncert. Posljednji veliki sam imao sada već davne 2017. u Areni Zagreb.

Prisjetio se i suradnje s glazbenom legendom Nedom Ukraden i nastanka njihovog velikog dueta Tetovaža koji je izašao prije više od 10 godina.

- Raditi s njom bilo je pravo zadovoljstvo. Baš sam se u toj pjesmi nekako vidio s njom. Nazvao sam je, predložio duet, ona je pristala…

- To je zvučalo fantastično i meni se zaista dopalo, ja sam rekla, ako prođe, prođe ako ne prođe neće nitko ni primijetiti, ali ako bude primijećeno bit će hit. I dogodilo se ono što smo željeli, priželjkivali, nadali se - otkrila je Neda Ukraden.

Na pitanje o životu izvan glazbe, Ivan Zak se s humorom osvrnuo i na zanimljivu dilemu.

- Što je bolje, dobar auto ili dobra žena? - pitala je Nika. 

- O, pa to sad…dobro je jedno i drugo, Čekaj… Kakav je to život kad nemaš jedno i drugo? - dobacio je.

Ipak, na kraju intervjua, Zak je istaknuo ono što smatra najbitnijim u životu i to ne u jednoj rečenici, nego jednoj riječi - ljubav.

Ljubav je i glavna tema novog albuma, kojeg obožavateljice s nestrpljenjem očekuju, baš kao i informacije o novom, velikom koncertu kojim će Zak uz nove i stare hitove, sigurni smo, oduševiti publiku.

Vaša reakcija na temu