Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Joško Šupić Izaberite najbolju masku Spli'skog krnjevala, pobjednik dobiva 1000 kuna!

Izaberite najbolju masku Spli'skog krnjevala, pobjednik dobiva 1000 kuna!

Tko dobije najviše lajkova, taj će dobiti i kune, a natječaj je otvoren na Facebooku

Na službenoj Facebook stranici Spli'skog krnjevala objavljen je natječaj za najbolju ovogodišnju masku koja će se birati 'lajkovima'. Tko ih skupi najviše do zadnjeg dana veljače u 22 sata, dobit će 1000 kuna.

- Skupili smo fotografije raznih fotografa, malo smo pričekali dok ih objave i pokrećemo natječaj. Lajkovima vi odlučite tko je zaslužio 1000 kuna. Žiri je prepustio narodu da odluči jer obično uvijek žiri bude kriv - objavio je organizator Miljen Chovan.

Za fotografije su inače zaslužni Luka Kivela, Željko Šunjić, Zlatko Milivojević, Joško Šupić i Dušan Mitić.

Nakon Pokladnog utorka, podsjetimo, javili su nam se revoltirani građani s nizom primjedbi, od kojih je najveća bila što nisu dodijeljene nagrade za najbolje maske.

Karneval bez nagrada na pozornici se prvi put dogodio u novijoj povijesti, a Chovan nam je tada objasnio zašto je tako bilo.

- Pošto su ljudi stvarno bili raštrkani svaki na svom trgu, odlučili smo da ćemo skupiti sve fotografije i kroz dva dana  napraviti online glasanje. Tako je najpoštenije - najavio je u srijedu.

Vaša reakcija na temu