Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
IZGUBLJEN PAS Jeste li vidjeli Louisa?

IZGUBLJEN PAS Jeste li vidjeli Louisa?

Vlasnici nalazniku daju nagradu od 3000 eura

Na današnji dan prije mjesec dana u Tučepima se izgubio Louis, rodezijski gonič lavova. Vlasnici, Marta i Jose u Hrvatsku su sa svojim ljubimcem stigli na odmor i ne žele otići dok god ne pronađu krznenog prijatelja.

Izgubio se u blizini konobe Veza, a navodno je, prije dvadesetak dana viđen u Gornjoj Podgori gdje je cijeli tim s potražnim psima Mickeyem i Maxom pročešljao područje, nažalost, bezuspješno. Svakog dana Marta i Jose voze kroz cijelo područje gdje bi mogao biti, postavljaju kamere i ostavljaju hranu.

Za Louisa kažu da je umiljat i da se boji, a nadaju se kako će im ljudi dobroga srca pomoći u potrazi od koje, niti nakon mjesec dana, ne odustaju. Cijelo vrijeme pomaže im Udruga Šapama od srca iz Makarske, čiji su članovi, kako stoji u objavi na njihovom Facebook profilu, napravili sve što je bilo u njihovoj moći da pronađu Louisa.

Ako ste ga vidjeli ili imate informaciju o Louisu, možete se javiti na kontakte + 49 176 221 58199 ili + 420 776 816 823.

Vaša reakcija na temu