Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JEDINSTVENE Žive jaslice u Veloj spili na Korčuli

JEDINSTVENE Žive jaslice u Veloj spili na Korčuli

Ove godine po peti put

Žive jaslice upriličit će se u Veloj spili na Korčuli. Vela spila je neprocjenjivo vrijedan prirodni lokalitet poviše Vele Luke na otoku Korčuli, ujedno jedan od najznačajnijih arheoloških lokaliteta na Mediteranu, u kojem će Žive jaslice petu godinu za redom zasjati 23. prosinca 2023. s početkom u 15.30 sati.

Autentičan ambijent tajanstvene špilje u spoju sa scenskim i vizualnim efektima, kvalitetnom vokalnom podlogom i mnogobrojnim akterima stvore nesvakidašnje blagdansko ozračje i nezaboravno iskustvo koje jednostavno ne želite propustiti.

'Uprizorenje Živih jaslica u Veloj spili svake godine privlači veliki broj posjetitelja s cijelog otoka Korčule i šire što očekujemo i ove godine, a nadamo se da će te se i vi odazvati pozivu i medijski popratiti naš događaj', poručuju organizatori.

Organizatori događaja su pokladna udruga Trtajun uz podršku Općine Vela Luka, Turističke zajednice Vela Luka, Centar za kulturu Vela Luka, Komunalnih djelatnosti Vela Luka i Dubrovačko-neretvanske županije.


Vaša reakcija na temu