Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOKER FASHION PORTFOLIO: Adventski chic na kućicama!
U centru pažnje Piše: Sponzorirani članak

JOKER FASHION PORTFOLIO: Adventski chic na kućicama!

Vrijeme je Adventa, druženja i zabava na otvorenom, kad se pametno dobro opremiti za podulji boravak na minimalnim temperaturama

Zimsko doba sve je samo ne modno dosadno, kako bi mogli pomisliti oni koji odmah zamišljaju tople 'toperice' bez forme. Zima je, naprotiv, idealno doba da se poigrate s bojom, oblikom, teksturom jer u svoj slojevitosti koju morate 'odraditi' da biste se ugrijali imate – bezbroj mogućih kombinacija. Vrijeme je Adventa, druženja i zabava na otvorenom, kad se pametno dobro opremiti za podulji boravak na minimalnim temperaturama.


teddy kaput Mango - 899 kuna
džemper Liu Jo - 1470 kuna
suknja Imperial - 799 kuna
gležnjače Mass - 799 kuna
torbica Tory Burch, Karla -  2990 kuna
sunčane naočale Gucci, Optika Anda - 3850 kuna
šešir Twinset - 710 kuna
ogrlica Mango - 129 kuna
sat Rosefield, Anda Store - 759 kuna

Stoga smo ovog tjedna zavirili u izloge trgovina u Jokeru i našli dvije vruće kombinacije uz koje ćete sigurno biti princeza (ili kraljica?) 'kućica'. Istovremeno zaigrani i ženstveni, topli i elegantni, naša dva predbožićna stylinga pozivaju na šetnje okićenim gradom, druženje s prijateljima i na shopping za poklone… Bunde i kaputi koje vam predlažemo itekako su modno aktualni, tople čizme ili gležnjače čuvat će vas od hladnoće, a kapa i šešir koje odaberete (uz obaveznu torbicu 'za šetnju') bit će ultimativni akcent na vašoj adventskoj modnoj priči.


bunda Twinset - 6580 kuna
hlače Replay - 1360 kuna
dolčevita Comma - 399 kuna
gležnjače Mass - 359 kuna
torbica Karl Lagerfeld, Karla - 3190 kuna
sunčane naočale Gucci, optika Anda - 3170 kuna

A za još malo božićnog ugođaja, ovih blagdana hrabro se latite onog jarkog ruža koji rijetko koristite i dodajte još 'malo boje, malo crvene…' u najljepše doba godine. 

Vašu dnevnu dozu modne inspiracije potražite u rubrici Joker Fashion Portfolio. 


Vaša reakcija na temu