Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Promo JOKER FASHION PORTFOLIO: Ugly tenisice - trend koji ostaje!
U centru pažnje Piše: Sponzorirani članak

JOKER FASHION PORTFOLIO: Ugly tenisice - trend koji ostaje!

S prvim jesenjim kišama počinje idealno doba za šetnju u solidnim tenisicama, pa vam preostaje samo odabrati ugly model koji ćete moći kombinirati s ostatkom garderobe i prepustiti se trendu koji je – odlučio ostati

Sada je i službeno: od ugly tenisica ne možemo se više skriti, niti ignorirati njihovu planetarnu popularnost. Nakon skupih dizajnerskih brandova koji su prvi izašli na nesiguran teren ovog 'ili ga obožavate, ili mrzite' trenda – i pobijedili, za njima su se poveli gotovo svi brandovi, od sportskih do high street, i kreirali bezbrojne inačice, među kojima će i modni puristi moći pronaći nešto za sebe.


tenisice Liu Jo - 1450 kn
kardigan Twin Set  -1990 kn
torba Gaudi, Fashion&Friends - 790 kn
mini ormarić Kare - 599 kn
krema za čišćenje lica L’Occitane - 152,60 kn

A ako još niste smogli hrabrosti uskočiti u ovaj, iznimno udoban komad obuće koji zapravo možete kombinirati sa svim i svačim, ove jeseni kao nikad dosad možete birati svoj idealni dezen, materijal, visinu potplata… Jer, predrasude na stranu, 'ružne' tenisice mogu biti itekako lijepe i skladne, a ove jeseni, uz smirenije palete boja u kojima dolaze, dobili smo i neporecive dokaze za to.


(slijeva nadesno) ružičaste Pinko tenisice - 1762 kn
tenisice Venice, Deichmann - 249 kn
tenisice Tommy Hilfiger, Fashion&Friends - 1049 kn

Jokerova je stilistica metodom 'za svakog ponešto' u trgovinama pronašla neke sasvim sportske modele koje nalikuju predimenzioniranim trkaćim tenisicama, zatim već gotovo klasične Fila bijele kožne tenisice, najčešći odabir onih koji žele biti u trendu, a ne kompromitirati svoj basic stil, sve do onih posutih glitterom, metalik, s animal printom ili u diskretnim bojama jeseni, koje ćemo sigurno viđati u kombinaciji sa širim modelima hlača ili midi suknji od samta (još jedan trend koji ostaje!).

S prvim jesenjim kišama počinje idealno doba za šetnju u solidnim tenisicama, pa vam preostaje samo odabrati ugly model koji ćete moći kombinirati s ostatkom garderobe i prepustiti se trendu koji je – odlučio ostati.


tenisice Liu Jo, Fashion&Friends
stolica Kare - 1819 kn

Vaša reakcija na temu