Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOKER FASHION PORTFOLIO: Vrijeme je za kupanje!
U centru pažnje Piše: Sponzorirani članak

JOKER FASHION PORTFOLIO: Vrijeme je za kupanje!

Modeli se kreću od mikro varijanti do kupaćih koji više skrivaju nego otkrivaju

Najveći problem s kupaćim kostimima je onaj prvi susret s njima na početku sezone, kad je boja tena mliječnobijela, a ogledala u kabinama za presvlačenje previše izravno odaju koliko smo pažnje posvećivali tijelu od prošloga ljeta. No, neka vas to ne obeshrabri u potrazi za it kupaćim kostimom sezone. Jer, svi mi imamo modele koje volimo manje ili više, one koje smo kupili u žurbi i one u koje smo se zaljubili na prvi pogled i koji savršeno ističu naše najbolje strane.

Donji djelovi: zeleno-bijeli Triumph 199,90 kn, zeleni Triumph 169,90 kn, tigrasti Undercolors 189,00 kn; Šešir New Yorker 39,90 kn; Krema za sunčanje Colistar, Muller, 203,00 kn; Japanke Ipanema, Mass, 119,00 kn; Ulje za sunčanje Colista, Muller, 207,00 kn; Naočale Vogue, Optika Anda, 930,00 kn; Torba New Yorker, 39,90 kn; Gornji djelovi: zeleno-bijeli Triumph 269,90 kn, zeleni Triumph 349,90 kn, tigrasti Undercolors 299,00 kn

Zato, u potragu! Fashion i specijalizirane trgovine ovog se ljeta kao nikad dosad slobodno igraju ovim neizbježnim ljetnim fashion statementom. Modeli se kreću od mikro varijanti do kupaćih koji više skrivaju nego otkrivaju, ali neki su se trendovi ipak nametnuli: jednodijelni kostimi, pogotovo oni jednostavnih linija i visoko rezani, i dalje su hot - ali ne moraju biti u 'Baywatch' crvenoj. Ove sezone volimo i neobične teksture, vezene detalje, mašne i čvorove... a animal print, prugice i gingham i dalje su među najpoželjnijim uzorcima. Retro bikiniji imaju vrlo visok struk, nerijetko i pojas, a u igru su se vratile i klasične krute košarice koje idealno pristaju uz takav donji dio. 

Jednodijelni kupaći kostim Diesel, Fashion&Friends, 620,00 kn

No, bez obzira na trendove, kupaći kostim je jedan od onih komada s kojima ćemo se puno družiti, pa tu kompromisa ne bi smjelo biti. Birajte dugo i strpljivo, a kad naiđete na onog pravog, ne ispuštajte ga iz ruku. Već poznati brandovi u Jokeru nude ogroman izbor svih modela, a tu su i nove trgovine Triumph i Skiny, pa se kladimo da ćete upravo u Jokeru naći svoj idealni bikini.

 Donji dio kupaćeg kostima Undercolors 189,00 kn; Gornji dio kupaćeg kostima Undercolors 269,00 kn; Ručnik za plažu Yamamay 129,00 kn; Torba za plažu Yamamay 199,00 kn; Neseser set za njegu kose L'Occitane 100,00 kn; Faktor krema L'Occitane 730,80 kn; Knjiga-vodič kroz Portugal, Hoću knjigu, 199,00 kn; Kovčeg Samsonite, Maras, 1.130,00 kn

Vašu dnevnu dozu modne inspiracije potražite u Jokerovoj modnoj rubrici Joker Fashion Portfolio

Vaša reakcija na temu