Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOKER FASHION PORTFOLIO Lagano i opušteno u ljetnim hlačama
U centru pažnje Piše: Sponzorirani članak

JOKER FASHION PORTFOLIO Lagano i opušteno u ljetnim hlačama

Sve je dopušteno na hlačama ovog ljeta pa je vrijeme da tu slobodu i iskoristite

Ma koliko ljeti voljeli jednostavnost i praktičnost haljina, ljetne hlače prvi su odabir mnogih među nama koje se bolje osjećaju u konkretnijim komadima odjeće, bez obzira na temperature. A vladavina palazzo i culotte modela, širokih dugih ili skraćenih ljetnih hlača, učinila je ovu vruću sezonu primamljivom i zabavnom za ljubiteljice hlača.


• hlače Replay - 550 kn
• japanke Deichmann - 99 kn


Voljeli smo i prije široke hlače u najlaganijim materijalima, ali nikad kao ovoga ljeta: od jednobojnih do onih najluđih zamislivih printeva, od elegantnih plisiranih do gotovo prozirnih u materijalima koji nalikuju na pidžamu, hlače su u kombinacijama s jednostavnim košuljama, topovima ili još jednostavnijim T-shirtovima outfit s kojim je teško pogriješiti.


• hlače Liu Jo - 590 kn
• natikače Aledona - 1190 kn


Pritom su nam posebno drage varijante s tzv. paperbag krojevima visokog struka koji izgledaju i ozbiljno i stylish, a za sportske varijante ove sezone biramo lagane viskozne hlače koje krojem  nalikuju na donji dio trenirke ili, još bolje, pidžamu, u potpuno svim mogućim uzorcima, a nose se s minimalističkim natikačama ili sandalama, ali i tenisicama.


• hlače Twinset - 1150 kn
• natikače See by Chloe, Karla - 1990 kn


Sve je dopušteno na hlačama ovog ljeta pa je vrijeme da tu slobodu i iskoristite - u trgovinama u Jokeru u tijeku su veliki sezonski popusti, pronađite svoje favorite!

Vaša reakcija na temu