Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOKER FASHION PORTFOLIO Oversize blejzer - kako ga nosimo?
U centru pažnje Piše: Sponzorirani članak

JOKER FASHION PORTFOLIO Oversize blejzer - kako ga nosimo?

Visoka moda već je prije par sezona najavila modele koji skrivaju figuru, a nakon perioda 'privikavanja' zavladali su streetwearom

S prvim jesenjim kišama, vrijeme je da si priznamo – bez nečega 'preko' se više ne može, pogotovo u svježa jutra ili večeri. A taj komad najčešće je sako ili blejzer: svi imamo omiljene, one koje nosimo rijetko ili nikad, one u kojima izgledamo savršeno i one za koje ni sami ne znamo kako su se uopće našli u našem posjedu.

Ove jeseni društvu blejzera u vašem ormaru, ako već niste, pridružite jedan oversize model: visoka moda već je prije par sezona najavila modele koji skrivaju figuru, a nakon perioda 'privikavanja' zavladali su streetwearom.


sako Miss Sixty, Fashion&Friends 1630 kn
hlače Miss Sixty, Fashion&Friends 1160 kn
top Liu Jo 820 kn
torba Mango 249,90 kn
mokasine Fratelli Rosetti, Karla 3590 kn

Silueta iz devedesetih, s lagano povišenim ramenima i boxy krojem, savršeno funkcionira uz jednako široke hlače, kao dio odijela, i ravne cipele ili tenisice. Ne bojte se ni pomalo predugačkih rukava – oni su extra chic dodatak.



sako Twinset 1440 kn
suknja Seventy 1743 kn
top In Fashion 199 kn
čizme Aledona 2690 kn
torba Mango 169 kn
narukvica In Personalize 300 kn

Ovakvi modeli odlično funkcioniraju i uz suknje midi kroja, pogotovo pencil i plisirane suknje kojima ćemo u jesen rado pridružiti i čizmice, primjerice, stilizirane kaubojke ili neki elegantniji model.



sako Seventy  3540 kn
jeans Imperial 999 kn
torbica s umjetnim krznom Miss Sixty, Fashion&Friends 750 kn
majica Pinko 700 kn
ogrlica Mango 99,90 kn
tenisice Pepe Jeans, ShoeBeDo 649 kn

A modno trenutno najzabavnija varijanta je prevelike modele sakoa složiti u outfit s atraktivnim širokim jeansom. Ovu istovremeno elegantnu i sporty kombinaciju najbolje ćete ‘začiniti’ kvalitetnom torbom, T-shirtom s printom ili finom dolčevitom (kad malo zahladi). A sve sezonske lookove koje predlažu stilisti pronađite u trgovinama u Jokeru!

Vaša reakcija na temu