Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOKER FASHION PORTFOLIO Pobijedite siječanj sportom!
U centru pažnje Piše: Sponzorirani članak

JOKER FASHION PORTFOLIO Pobijedite siječanj sportom!

Trčanje, teretana, grupni treninzi ili samo brzo hodanje omiljeni su izbor tjelovježbe u rekreativaca

Duboko udahnite i… vratite se sportu!  U ove zimske dane, kad je novčanik ‘utanjio’ nakon blagdana, a siječanj nikako da dođe kraju, malošto nas može toliko vratiti u život i razveseliti kao fizička aktivnost. Nije nikakvo čudo što se nakon faze uživanja (nerijetko i prekomjernog) u jelu, piću, nespavanju… naglo odlučujemo posvetiti svom zdravlju: tijelo nam alarmira da smo u zdravstvenom ‘crvenom’ i da je vrijeme da promijenimo navike.

Pa ako i niste ozbiljni sportski tipovi, početak godine najčešće ćete posvetiti brizi za tijelo. Trčanje, teretana, grupni treninzi ili samo brzo hodanje omiljeni su izbor tjelovježbe u rekreativaca, a mi vam u ovotjednom Joker Fashion Portfoliju donosimo kako sebe i obitelj najpovoljnije opremiti za te aktivnosti u najboljem splitskom shopping centru.



Dvostrana jakna Nike, Nike Store 1129 kn
majica Converse, Sport i moda 303,20 kn
donji dio trenirke Blend, Hervis 279,99 kn
tenisice Diadora, Vandal Shop 440,30 kn
sunčane naočale O’Neill, Kruna mode 599 kn

Svaki sportski outfit počinje od dobrih tenisica. Na njima, preporučaju svi, ne treba previše štedjeti jer su stopala uvijek pod opterećenjem. Tijekom sezonskih sniženja možete pronaći brojne kvalitetne modele iz protekle sezone po povoljnijoj cijeni – srećom, sportska oprema nije toliko podložna trenutnoj modi!



jakna za dječaka Replay&Sons 762 kn
jakna za djevojčicu OVS 84,97 kn
majica za dječaka Blukids 41,30 kn
majica za djevojčicu Only Play, Hervis 149,90 kn
donji dio trenirke za dječaka OVS 99,95 kn
tajice za djevojčicu Blukids 48,30 kn
tenisice – oba modela Ciciban 319 kn

Dodajte im udoban i, ako ste planirali provoditi vrijeme vani, nešto topliji donji dio trenirke, hoodicu ili kakvu drugu sportsku majicu i spremni ste za sve rekreativne sportske aktivnosti. Dodajte ovome i  laganu jaknu (koja ipak treba grijati) za brze šetnje po svježem zraku i priuštite svom tijelu oporavak koji mu nasušno treba.



jakna Puma, Sport i moda 653,30 kn
hoodica Adidas, Hervis 399,90 kn
tajice Nike, Nike Store 399 kn
tenisice Nike, Nike Store 879 kn
čarape Nike, Nike Store 99 kn
sunčane naočale O’Neill, Kruna mode 599 kn

Povedite sa sobom i ostale članove obitelji, posebno mlađe – bez obzira na negodovanje što ste ih odvojili od ekrana, raspoloženje će im se svima popraviti već nakon desetak minuta fizičke aktivnosti. Jer, nema boljeg prirodnog antidepresiva od sporta!

A svoju dozu modne inspiracije potražite u rubrici Joker Fashion Portfolio.

Vaša reakcija na temu