Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
JOKER FASHION PORTFOLIO S jeansom ni ljeti nema greške
U centru pažnje Piše: Sponzorirani članak

JOKER FASHION PORTFOLIO S jeansom ni ljeti nema greške

Najsvestraniji, najdemokratskiji materijal u svojim je ljetnim izdanjima ponešto tanje strukture, svjetlijih tonova...

Ni kad se temperature 'prebace' preko magične brojke 30, ne odričemo se našeg najboljeg prijatelja – jeansa. Najsvestraniji, najdemokratskiji materijal u svojim je ljetnim izdanjima ponešto tanje strukture, svjetlijih tonova do bijele ne-boje, ali jeans je i dalje naš najčešći odabir za one dane koje nazivamo 'običnima' (i od kojih se život većim dijelom sastoji).


Jakna Zipper 692 kn

Sandale See by Chloe, Karla 1600 kn

Suknja Calvin Klein Jeans 279kn

Bijeli šorc New Yorker 79,90 kn

Majica Imperial 164 kn

Ako se spremamo za ured, iskombinirat ćemo svijetli ili bijeli jeans s formalnijom laganom košuljom ili topom, na noge iskombinirati neke zgodne sandale i – problem riješen. Lagana suknja do koljena od jeansa uz slični gornji dio također je pravi ljetni spas-outfit ako nismo u zoni smart odijevanja, a haljinica u bijelom denimu ili mladenački svijetli jeans kombinezon, kratkih ili dugih nogavica, super je izbor za večernji izlazak. U svježijim večerima, uz ljetne ćemo haljine rado prebaciti preko ramena i traper jaknicu.


Haljina Mango 199,90 kn

Jakna New Yorker 199 kn

Tenisice Deichmann 199 kn

Torbica Diesel, Fashion&Friends 1390 kn

Sat Furla, Argentum 707 kn

A uza sve one kaftane i tunike koje iz ljeta u ljeto skupljamo, kad se spremamo na plažu ćemo, naravno, u većini slučajeva zgrabiti šorc ili mini suknju od svijetlog denima i prvi topić koji nam padne pod ruku. I osjećati se odlično. Jer to je bit jeansa – ne opterećuje, ne obavezuje, opušta nas i čini dobro našem samopouzdanju.


Košulja Replay 595 kn

Šorc Mango 169,90 kn

Natikače Colors of California, Karla 450 kn

Neseser Mango 49,90 kn

Odličan izbor jeansa u svim ovim izdanjima čeka vas uz ozbiljne ljetne popuste u trgovinama u Jokeru, a vama ostaje samo da odaberete – mala je šansa da ćete s jeans komadima pogriješiti u odabiru…Vašu dozu modne inspiracije potražite u rubrici Joker Fashion Portfolio.

Vaša reakcija na temu