Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Vjeko Bilota Jolina kćer osvojila prvu nagradu na Malom Splitu

Jolina kćer osvojila prvu nagradu na Malom Splitu

Ponosan na moju malu princezu - poručio je splitski pjevač

Dan poslije dugo očekivanog 60. Splitskog festivala, na Prokurativama je održan Mali Split, 30. jubilarni dječji festival. 

Lucija Čović osvojila je nagradu dječjeg zbora 'Srdelice' za izvedbu pjesme 'Taj susret s tobom', a nagrada umjetničkog ravnatelja festivala dodijeljena je Auri Radočaj i pjesmi naziva 'Lako je u Split biti zaljubljen'. Prema procjeni festivalskog žirija, prva nagrada pripala je Lani Rubelj i pjesmi 'Ne boj se', druga Andrei Šušnjari koja je otpjevala 'Dite pored mora', a treća Fabjanu Bedalovu za izvedbu pjesme 'Dičja Torcida'. 

Tia Čagalj osvojila je prvu nagradu publike s pjesmom 'Bombonijera', a druga i treća pripale su Kiari Bezić za pjesmu 'Mama, mamice' i Roku Sedlaru koji je izveo pjesmu 'Toplo hladno'.

Nije ovo prvi put da je nagradu pokupila Jolina kćer, a ponosni tata posvetio joj je objavu na Instagramu.

- Ponosan na moju malu princezu, Tiu! Sinoć je nastupila na Malom Splitu i osvojila prvu nagradu publike - napisao je pjevač koji je i sam nastupao na ovogodišnjem Splitskom festivalu.

Vaša reakcija na temu