Još dva dana za prijave: Provedi subotu u jematvi i dobij svoje vlastito vino!

Još dva dana za prijave: Provedi subotu u jematvi i dobij svoje vlastito vino!

Vinograd Dalmacijavina ove subote bit će mjesto dobrog druženja, dobre hrane i zanimljivog natjecanja

Preostala su još dva dana za prijave za sudjelovanje u jematvi Dalmacijavina! U subotu, 12. listopada, vinograd u Petrovom polju pokraj Drniša bit će idealno mjesto opuštanja u berbi grožđa s obitelji, prijateljima i radnim kolegama. Dobrodošli su svi koji žele provesti dan daleko od gradske vreve, u neposrednoj blizini rijeke Čikole i slobodni su povesti koga god žele! Da bi dan bio još zanimljiviji, organizira se i malo natjecanje pa će ekipa koja u tri sata ubere najviše grožđa sljedeće godine u ožujku dobiti svoje vlastite, peronalizirane boce debita!

Nakon obilaska vinograda i berbe, svi sudionici uživat će u najboljoj dalmatinskoj marendi, pršutu i siru, uz kapljicu dobrog vina, a Dalmacijavino za sve priprema prigodne poklone. 

- Cilj ovog našeg druženja je da svi koji to odavno nisu iskusili ili nisu uopće, dožive autentičnu dalmatinsku jematvu, da saznaju sve što ih zanima o vinima, da vide najveći dalmatinski vinograd, a da se pri tom dobro opuste i uživaju u danu u prirodi. Već nam se prijavio velik broj ljudi i veselimo se što ćemo ih ugostiti - poručili su iz Dalmacijavina.

Svi zainteresirani također će imati priliku posjetiti više od 80 godina star Meštrovićev mauzolej koji se nalazi nedaleko vinograda.

Organiziran je besplatan prijevoz iz Splita i Šibenika za sve sudionike koji će biti informirani o polasku, a predviđeno vrijeme povratka je do 16 sati. 

Prijaviti se mogu punoljetne osobe na e-mail: jematva@dalmacijavino.jhr ili slanjem poruke na Facebook Dalmacijavina.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(52439, "");
Pregledaj komentare