Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Koja o otkazivanju koncerta: Ja sam kriv, samo ja!

Koja o otkazivanju koncerta: Ja sam kriv, samo ja!

Frontmen Đubriva nam je rekao da ništa ne zamjera organizatorima

Splitski band Đubrivo trebao je nastupiti u Rijeci na Valentinovo, ali im klub Beertija nije mogao jamčiti sigurnost, pa je koncert otkazan. Nazvali smo voditeljicu tog riječkog kluba, rekla nam je da je nazovemo sutra. Okrenuli smo broj i Tonija Aničića Koje, frontmena Đubriva. Znao je zašto ga zovemo, te odmah rekao:

- Ja sam kriv! Samo sam ja kriv. Moram reći da se ne radi o nikakvoj zabrani, ne bih volio da se išta loše govori o organizatorima, njima je isto ovo šok.

Potom nam je rekao zašto je on kriv...

- Provocirajući svoj riječke znance sam svašta pisao na Facebooku, primjerice da je Armada puna četnika, radilo se o navijačkoj svađi, a ne nekakvom smislenom iznošenju stavova. Mlađi pripadnici te grupe nisu zaboravili ta vrijeđanja i zaprijetili su da će napraviti glupost. Organizatori, naravno, nisu htjeli preuzeti taj rizik.

Pitali smo ga je li razlog ipak možda u tome što je on skrenuo snažno udesno, a ne ovaj navijački.

- Ma ne, u ovom slučaju to nije bio problem. Armada mi desničarenje ne bi zamjerila, problem je što sam ih vrijeđao u tim raspravama. Ponavljam: ja sam kriv.

Zanimalo nas je hoće li nakon ovoga promijeniti svoj način komunikacije preko društvenih mreža. Nije samo Riječane Koja 'častio', takvim gardom je stvorio dosta Facebook neprijatelja i u svom Splitu.

- Neću se mijenjati, to je moj stil. Žao mi je što neću nastupiti u Rijeci, ali mi je žao i grada kojemu šačica mladića može odrediti koji bend će svirati, a koji neće.

Vaša reakcija na temu