Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Koncert grupe Magazin u ponedjeljak na splitskom Kampusu

Koncert grupe Magazin u ponedjeljak na splitskom Kampusu

U ponedjeljak ispred Zgrade triju fakulteta

Već prvih dana održavanja manifestacije Advent na Kampusu studente i ostale posjetitelje očekuju velika uzbuđenja. Prvo od njih je veliki koncert grupe Magazin koji će se održati u ponedjeljak 4.12. u 20 sati na raskošno uređenom platou ispred Zgrade triju fakulteta.


Već prva dva dana manifestacija je opravdala očekivanja i doslovno se traži mjesto više za prigodnim kućicama. Studentski centar Split pripremio je gastronomsku ponudu koja će zadovoljiti sva nepca.

Raznovrsne kućice nude tradicionalne blagdanske delicije poput kobasica, fritula i drugih slatkih poslastica, a advent ne prolazi ni bez kuhanog vina.

Narednih dana će još nastupiti Dreamers band, Tamburaši Bubalo, Euforia bend, Varenina trio, DJ party i SZST suprise band.

Svi ste dobrodošli.

Vaša reakcija na temu