Koncerti grupa Pips, Chips & Videoclips i Kawasaki 3P u sklopu DokuMA Film Festivala
Dokuma Film Festival Piše: Dalmatinski portal

Koncerti grupa Pips, Chips & Videoclips i Kawasaki 3P u sklopu DokuMA Film Festivala

Uz filmski program 2. DFF priprema i zabavne te edukativne sadržaje

Drugo izdanje međunarodnog festivala dokumentarnog filma DokuMA Film Festival će se  održati od 3. do 7. lipnja 2015. u Makarskoj. Festival organizira udruga Dokuma iz Makarske, a glavni partneri su Grad Makarska, Hoteli Makarska i Veleposlanstvo Republike Poljske u Zagrebu.

Uz međunarodni natjecateljski program kratkometražnih dokumentaraca Mali Garmaz, programsku strukturu 2. DokuMA Film Festivala sačinjavaju revije Dugi hit film, Ponoć u Đardinu, MAteeneja, Regionalni studentski film te retrospektiva Zemlje partnera u kojoj će biti prikazana najbolja recentna ostvarenja poljske dokumentaristike i koja se organizira u suradnji sa Poljskim filmskim institutom.

Uz filmski program 2. DFF priprema i zabavne te edukativne sadržaje. Novost je noćni glazbeni program koji će se održati na poluotoku Sv. Petar u Makarskoj, iz kojega se izdvajaju koncerti bendova Pips, Chips & Videoclips te Kawasaki 3P. Drugu godinu zaredom DFF organizira edukativni CrossBorder program u suradnji s filmskim akademijama i fakultetima iz regije. Uz MasterClass predavanja novost je radionica u kojoj će studenti kroz inovativne metode montaže realizirati kratke dokumentarce o Makarskoj.

Partneri festivala su Ožujsko pivo, TZ Grada Makarske, Rezolucija i Pivnica Pivac iz Makarske, medijski partneri su HRT 3 i Dalmatinski portal, a festival se održava uz potporu Hrvatskog audiovizualnog centra.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(3815, "");
Pregledaj komentare
29