Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
LA FUMEE Pravi leskovački roštilj uz poneki novitet!

LA FUMEE Pravi leskovački roštilj uz poneki novitet!

Restoran je podigao ljestvicu kaštelanske gastro scene, a poznat je i po napuljskim pizzama koje se peku samo minutu

Restoran La Fumee bar&kitchen je pokrenuo novi gastronomski stil u Kaštelima. Radi se o suvremenom konceptu koji suptilno koketira s tradicionalnim receptima. Gastronomska manifestacija pod nazivom 'Mediteran na pjatu' koja se odvijala ovu zimu je potvrda izvrsnosti ponude i usluge u tom restoranu. Kroz ovu gastronomsku manifestaciju  restoran La Fumee iz Kaštel Novoga ponudio je nešto totalno drugačije od drugih. Na programu su bile gostujuće večeri naših vrhunskih chefova koji su goste restorana sproveli kroz hedonistički užitak s potpisom Mediterana. 

Manifestaciju je otvorio masterchef, svima dobro poznati, Mate Janković. Gosti su uživali u morskim specijalitetima pripremljenih od promotora gastronomije s pomno  odabranim mediteranskim namirnicama. Nakon Mate redom su gostovali poznati hrvatski chefovi Toni Klarić, Stipe Vuletić i Robert Predraga Žmire, kojeg smo gledali kao finalista Masterchefa.

Proljeće je tu. Dolaskom sunčanih i toplijih dana mnogi će svoje slobodno vrijeme vikendom provoditi u prirodi, a jedna od najdražih ljetnih društvenih aktivnosti velikom broju ljudi je svakako spravljanje roštilja. Postoji mnogo načina spravljanja roštilja, a ono najviše ovisi o geografskom položaju i kulturi. Iako je u zadnje vrijeme popularno spremanje američkog BBQ roštilja, nezaobilazni u našoj kuhinji je leskovački roštilj.


- Kod nas u restoranu se sprema pravi leskovački roštilj uz poneki novitet, koji radimo po licenci i izvornom receptu. Za dobar leskovački roštilj osim kvalitetnog i svježeg mesa potrebno je pripremiti dobar žar dobiven isključivo od dobrog drva. U početku pečenja meso se mora staviti na jak žar, da bi se meso zatvorilo izvana, a tek zatim se stavlja sa strane na laganiju temperaturu - otkriva nam chef Frane Badrov.

U Kaštelima je već poznata njihova pizza iz krušne peći koja je stigla iz Italije. Okus napuljske pizze koja je dio UNESCO-ve baštine može se osjetiti za smo par minuta jer se pizza peče samo minutu na temperaturi otprilike 400 stupnjeva.


REZERVIRAJTE STOL ZA DAN ŽENA

Rezervirajte na vrijeme svoj stol za nadolazeći Dan žena. Iz restorana su poručili da imaju dva termina za taj dan, u 18.30 i u 21 sat.

Nazovite na broj 092 377 6474 i rezervirajte svoj stol.
Pratite nas na stranicama Facebooka La Fumee i na Instagramu.
Vaša reakcija na temu