Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Instagram Lana Jurčević objavila fotografiju bez photoshopa i otkrila kako se udebljala

Lana Jurčević objavila fotografiju bez photoshopa i otkrila kako se udebljala

Pjevačica ljetuje u Splitu

Lana Jurčević danas je svojom objavom iznenadila svoje pratitelje na Instagramu. Uvijek sređena i dotjerana Lana pokazala je svojim fanovima kako trenutačno izgleda, a objavu je nazvala 'realnost'. Lana je otkrila kako se udebljala, ima celulit, ali je poručila kako je to normalno. Pjevačica se trenutačno odmara u Splitu gdje je fotografirala i objavila ne photoshopiranu objavu.

- Cijeli život sam se bavila sportom i bila fit, sve je bilo na svom mjestu, nije trebao ni photoshop. U svijetu gdje su savršenosti bile neophodne za uspjeh, vjerujem da su nesavršenosti danas, upravo ono što nas čini stvarnima i bliskim vama koji čitate. Svoj fizički izgled sam stavila na sporedno mjesto, prioritete dala nekim drugim stvarima. Više sam se posvetila poslu, stvaranju i kreativnosti, nego ‘peglanju’ nedostataka. Neke od nas cijeli život pate da dosegnu slike s Instagrama, iz časopisa, a neke su već dio tog svijeta (evo me) i ako slučajno nisi takav kakav se očekuje da budeš: ‘savršen’ opet nije dobro - započela je objavu.

Nastavila je kako je možda čak i gore, jer je uvijek tisuću očiju uprto u tebe. 

- Iako su me sto puta poskrivećki snimali i fotkali na plaži, (btw nikad mi to nije bilo ugodno, ali više zbog ne imanja privatnosti), ali ove godine (u dan i pol mog ljetovanja), bilo mi je neugodno. Jer ajme, kakva ću ispasti na tim slikama. Nemam kontrolu nad tim, snimali su me iz bazena, pa s ležaljki, imali moje snimke u svojim telefonima, i tko zna gdje je to završilo. Onda mi je pukao film i odlučila sam snimiti ovaj video. Jer znam da vas je stotine i stotine tisuća koje imaju taj 'problem'. Ne osjećamo se dovoljno dobro u svojoj koži. Sram nas je ponekad. A nekad i često. Možda smo realne u procjeni, možda nismo, ali hej, ipak je to moja koža. Jedina koju imam. Bar je glatka ako ništa drugo - napisala je pjevačica pa zaključila kako to želi mijenjati, ali pri tome želi udovoljiti samo sebi, a ne bilo kome drugome.

- Želim se posvetiti više svom zdravlju, organizmu, vježbati, a to samo po sebi donosi rezultate. U estetskom smislu. Do tada - ajmo se prihvatiti kakve jesmo i jednostavno si nekad dati oduška i ne osjećati grižnju savjesti. Treba ponekad i sebi oprostiti. Podijeli i ti svoju priču ako želiš. Bilo u komentar ili jednostavno objavi 'pravu sliku' sebe i stavi #StvarnaJA - napisala je.

Vaša reakcija na temu