Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
LEGENDA IZAŠLA IZ BOLNICE: 'Osjeća se dobro'

LEGENDA IZAŠLA IZ BOLNICE: 'Osjeća se dobro'

Smješten je kod prijatelja u Podstrani gdje je u posljednje vrijeme snimao i spotove za stare hitove

Mišo Kovač izašao je danas iz bolnice. Nakon terapije antibioticima, otpušten je s Klinike za pulmologiju gdje je hospitaliziran prošli tjedan zbog sumnje na upalu pluća. Smješten je kod prijatelja u Podstrani gdje je u posljednje vrijeme snimao i spotove za stare hitove.

Da će izaći iz bolnice najavila je njegova supruga Lidija, a vijest nam je potvrdio i obiteljski prijatelj Ivica Bubalo.

- Osjeća se dobro - kratko nam je kazao.

Inače, trenutačno je Dalmacija 'zaluđena' hitom 'Ja ne mogu drugo nego da ga volin', u čast Hajduka koji je otpjevao sa Sašom Antićem.

U Dubrovačkoj ulici je i osvanuo novi grafit sa stihovima pjesme i Mišinim likom, a i na kampanelu Svetog Duje je izviješen transparent.

Vaša reakcija na temu