Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Instagram (Daniel Beni) Legendarna grupa okuplja se nakon 25 godina

Legendarna grupa okuplja se nakon 25 godina

'Hajde reci što'

Legendarna grupa Teens najavila je ponovno okupljanje nakon 25 godina, povodom koncerta u Kastvu, piše Index.

'Dobro jutro! Hajde reci što! Nakon 25 godina moja draga ekipa iz Teensa ponovno je zajedno u origigi postavi!!! Jako sam sretan da ćemo obilježiti uspomene i pjesme iz tog vremena velikim koncertom u rodnom Kastvu na prekrasnoj Crekvini i podijeliti to sa svima Vama', objavio je Daniel Beni uz snimku članova benda zajedno.

Koncert će se održati 26. srpnja na kastavskom Trgu Crekvina i to pod nazivom njihovog najvećeg hita 'Hajde reci što'.

Snimili tri albuma

Skupina je osnovana 1996. godine pod imenom Mići rokeri, a ime su promijenili 1998. kada ih uočava Mario Šimunović, nastavnik glazbe koji tada preuzima ulogu menadžera. Tijekom svoga djelovanja nastupali su diljem Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Slovenije i Crne Gore te su također nastupali na Dori 1999. i Dori 2000. 

Snimili su tri albuma od kojih je svaki album bio prodan u više od 30.000 primjeraka. Nakon što su osvojili Porin za novoga izvođača (2000.), Claudia Beni se u dogovoru s Mariom Šimunovićem odvaja od skupine. U lipnju 2003. održali su svoj posljednji nastup na Adamićevom gatu u Rijeci nakon kojeg je Daniel Beni započeo sa samostalnim djelovanjem pod imenom Daniel Beni i Bend.

Članovi benda su Daniel Beni, Claudia Beni, Sandro Beni, Eugen Srdoč, Zoran Majstorović i Ines Cech


Vaša reakcija na temu