Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Limuzine iznajmljujemo za vjenčanja, momačke i djevojačke večeri, čak i za sprovode
Sajam vjenčanja Piše: Dalmatinski portal

Limuzine iznajmljujemo za vjenčanja, momačke i djevojačke večeri, čak i za sprovode

Najam luksuznog automobila s vozačem i šampanjcem dođe 500 eura

Kada vidite u Splitu veliku crnu ili bijelu limuzinu, dužine 8,5 i 9 metara, vjerojatno se radi o vozilima tvrtke Limo servis star, koja u svom voznom parku ima desetak luksuznih automobila: Lincoln, oldtimer Mercedes Cabrio iz 1969., londonski taxi, bubu... Najčešće ih klijenti iznajmljuju za vjenčanja, stoga se tvrtka prezentira na sajmu vjenčanja Wedding Day u Spaladium Areni.

- Osim vjenčanja, naše automobile uzimaju i za maturalne zabave, djevojačke i momačke večeri, čak i za dječje rođendane. Bilo je i slučajeva najma limuzine za sprovod - govori nam Zoran Aničić, nećak vlasnika biznisa Nenada Aničića.

Cijena za ovaj luksuz se dogovara s klijentom, ovisno o njegovim potrebama, ali možemo navesti da najam limuzine s vozačem i šampanjcem dođe 500 eura. A može se ugovoriti najam i po satu.

- Često nogometaši za vjenčanja iznajmljuju naše limuzine, ali nekad i TV kuće, tako da smo surađivali s popularnom emisijom Red Carpet, a Jole je koristio u jednom svom spotu. Vršimo i transfere, recimo od aerodroma do hotela ili gdje god treba - kaže Zoran Aničić, dodavši da su jučer 'taksirali' poznatu manekenku Ninu Morić, koja je u Areni nosila reviju.


Aničić nam kaže da posao dobro ide, da zaprimaju upite i iz Hercegovine, te napominje da se mladenci trebaju javiti barem mjesec dana ranije da bi osigurali željeno vozilo.

Vaša reakcija na temu