Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović Lorena na snimanju novog spota izbjegla nesreću: 'Skoro sam upala u provaliju'

Lorena na snimanju novog spota izbjegla nesreću: 'Skoro sam upala u provaliju'

Govorila je i o suradnji s Huljićima, Rozginom savjetu...

Nakon što je iznimnim vokalom ljetos oduševila i Erosa Ramazzottija, prije kojeg je nastupila u pulskoj Areni, Lorena Bućan ovih je dana predstavila novu pjesmu 'Ženska snaga'! Mlada pjevačica je novinaru In Magazina Gordanu Vasilju otkrila da je na snimanju spota zamalo s oldtimerom upala u provaliju, kakav joj je glazbeni savjet dala Jelena Rozga i kako joj je raditi s Tončem, a kako s Ivanom Huljićem.

Nakon hita 'Je l' moguće' koji je izvela na Melodijama Jadrana, mlada Lorena odlučila je ubaciti u petu brzinu.

'Već neko vrijeme. tj. ima možda godinu dana govorim kako trebam brže izbacivati pjesme, da se ne može više raditi pauza od godinu ili dvije između pjesama. To su mi i drugi govorili, tj. davali mi savjete i ja sam ih poslušala', kazala je. 

Novi singl, koji je već među najslušanijima na YouTube trendingu, djelo je majke i sina - Vjekoslave i Ivana Huljića. Vasilja je zanimalo kako je raditi sa starijem, a kako s mlađim Huljićem. 

'Kada je Tonči u pitanju, to je dosta brzo. Znači, u većini pjesama sam snimila demo, preslušavala doma par dana, javila bih mu kad sam spremna i otišla u studio i snimila. Sve snimim odjednom. Ivan mi kaže da ponovim koliko god hoću puta', navela je. 

Lorena je demo verziju pjesme među prvima pustila Jeleni Rozgi, s kojom, priznala je, priželjkuje jednog dana snimiti i duet.

'Pitala sam je trebam li išta mijenjati, rekla je 'ne, ne, ne, ostavi, vjeruj mi'. Ako mi ona kaže da ne valja, znam da ne valja. Kad sam čula ove riječi, znala sam da je to to. To mi daje totalnu sigurnost, 100% sam sigurna i ničega se drugoga ne bojim', istaknula je. 

 21-godišnja Splićanka je otkrila da je na snimanju novog spota za dlaku izbjegla nesreću, vozeći legendarnu bubu.

'Malo sam se bojala u početku. Nisam nikad vozila tako star auto. Kad sam prvi put ušla u bubu i izišla nakon pet minuta, malo su mi se tresle ruke jer stvarno ima neki poseban mijenjač. Dok sam ja shvatila gdje je prva, a gdje druga brzina... To sve izgleda kao da je na istom mjestu, vagu dok skužim, onaj volan okrećem laktom, rukama, nogama. Skoro sam upala u provaliju, ali momci su mi, naravno, pomogli na snimanju. Kad sam se uživila, onda sam guštala i vozila', ispričala je.

S obzirom na to da u novoj pjesmi odaje priznanje snazi žene, upitana je koja je njezina najveća snaga. Odgovor je emocionalnost.

'Nekako sam taj dio sebe prije mrzila. Uvijek sam htjela ne osjećati stvari 10 puta jače i ne davati im toliku važnost, ali onda sam shvatila da je to ono što mene čini Lorenom te da je zapravo najbolji dio mene', konstatirala je. 

Uskoro je očekuje velik nastup. 25. studenog uživo ćemo je slušati i gledati na humanitarnom koncertu 'Želim život' na Trgu Bana Jelačića, u organizaciji Zaklade Ana Rukavina i Nove TV.

'Uvijek sam za humanitarne stvari, znači uvijek ću prihvatiti to i biti dio toga, pogotovo kad se to radi uz glazbu i kad se ljudi spoje preko glazbe i uz pomoć ljubavi, dobre glazbe i dobrog zvuka nekome pomognu i naprave neku ogromnu promjenu. Tako da, eto, to mi je jedna velika čast', naglasila je. 

Za njen talent mnogi imaju samo riječi hvale. No priznala je da je ipak naletjela na jedan negativan komentar o sebi.

'Sjećam se, za pjesmu 'Kad si ti u pitanju' neki komentar je bio, ali nije bio uvredljiv, nego samo čovjek koji se nije slagao s mojim načinom pjevanja. Rekao je nešto tipa 'Lorena uhvati se ti knjige, ostavi se pjevanja', prisjetila je. 

Naravno da je nije pokolebao jer upravo je njezin glas njezino najjače oružje.

Vaša reakcija na temu