Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović LORENA O ROZGI 'Najdraža mi je naša pjevačica, ne mogu je opisati riječima'

LORENA O ROZGI 'Najdraža mi je naša pjevačica, ne mogu je opisati riječima'

Danas je predstavila novu pjesmu

Nakon što je s pjesmom 'Jedno bez drugoga' pobrala čak tri nagrade na ovogodišnjem Splitskom festivalu, mlada i sve popularnija pjevačica Lorena Bućan danas je predstavila svoj novi singl 'Boli'. Novi hit iz radionice Huljić promovirala je na Radio Dalmaciji i tim povodom otkrila tko je zaslužan za njezin novi zvuk, namjerava li se ponovo okušati na Dori i tko joj je najveći uzor na hrvatskoj glazbenoj sceni.

'Svakom pjesmom sve bolja', 'Uvijek odlična, bravo Lorena', 'Bravo curo', 'Drugačija, ali top', 'Želimo te na Dori 2023.', samo su neki od komentara na najnoviju pjesmu 'Boli'.


'Ovakav tip pjesme sam htjela već duže vrijeme. Uvijek sam Tončiju spominjala - kad ćemo snimit nešto malo brže, nešto malo drugačije, nešto modernije. Stvarno sam htjela probati, zanimalo me kako će mi to pristajati, kako će se to ljudima svidjeti i evo ga, napokon je došao taj dan. Na ovu pjesmu sam posebno reagirala, bila sam uzbuđena na prvi ton čim sam je čula, tako da sam je jedva čekala podijeliti s publikom', ispričala je Lorena Bućan.

Ekipa iz showa 'Dobar dan Dalmacijo' pitala je Lorenu namjerava li se još jednom okušati na Dori, na kojoj je 2019. osvojila drugo mjesto i zamalo otišla na Eurosong.

'Odgovor je naravno da, ali to ovisi o puno čimbenika. Svi bi mi htjeli na Doru, ali nekako treba se dogoditi pjesma. Znači ako se ikada dogodi neka pjesma za koju kažem to je to, ovo mora ići na Eurosong, ja se prva prijavljujem, ali dotad ne volim ništa forsirati niti ići baš ciljano, tako da ove godine ništa od Dore.'

Ines Nosić i Gordanu Vasilju otkrila je i tko joj je najdraža hrvatska pjevačica.

'To je jedna osoba koju sam nedavno upoznala i s kojom sam se jako zbližila. Riječ je o Jeleni Rozgi koju ne mogu opisati riječima. Ovo ljeto kad je nastupala na Fusion festivalu u Splitu, mojim prijateljicama i meni je to bilo iskustvo života. Tjedan dana smo pričale o tome. Slušam je od malena, međutim kad sam je upoznala kao osobu to je skroz neki drugi sloj nje. Uvijek sam davala odgovore kako ne znam tko mi je najdraži pjevač u Hrvatskoj, ali sad mogu reći da je to definitivno Jelena Rozga', zaključila je Lorena.

Vaša reakcija na temu