Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ludi vikend na Prokurativama u znaku Hajduka

Ludi vikend na Prokurativama u znaku Hajduka

Utakmica s Lokomotivom će se pratiti uživo

Advent jedva da je započeo, a atmosfera je već na pragu usijanja.

U petak se na Prokurativama gleda Hajduk, a slavlje će trajati cijeli vikend, od jutra do mraka!


Uz fritule do titule

Zahuktao se bogati program Adventa Prokurative, ali ludilo tek počinje! U petak, naime, slijedi opći urnebes i svekoliko navijačko veselje jer će se na golemom LED ekranu uživo pratiti najnovija etapa u pohodu Hajduka na predugo čekanu titulu prvaka države.

Prijenos utakmice s Lokomotivom počinje u 17.30 sati, prigodni hajdučki program starta u 16.30 sati, a bez obzira na rezultat - a svi znamo kakav rezultat priželjkujemo - slavit će se do kasno u noć jer nakon utakmice slijedi set DJ Laaxena, a nakon njega Prokurative će rasplesati Band Cortez.

Burna subota

Nakon (ne)prospavane noći, provod se na Prokurativama nastavlja već od 10 ujutro - neki će na kavicu, neki na dobru papicu, neki će klin još žešćim klinom izbijati, neki će ljudikati, neki se druškati, a uz sjajnu muziku svi će veselo cupkati i opušteno uplesati u drugu adventsku sedmicu. A kad padne noć, Bura Band dolazi upomoć da raspjeva ekipu kolopletom zabavnih hitova.

Nedjelja radosti i veselja

Nedjelja je dan za opuštanje, ali i vrhunsku spizu koje na kućicama Adventa Prokurative sljedećih mjesec dana neće nedostajati. Program za velike i male kreće od 10 ujutro: bilo da želite klizati na najvećem klizalištu u gradu, tulumariti po adventskom suncu, uživati s društvom ili se grijati u stiskavcu s najdražom vam osobom, Prokurative doista imaju za svakoga ponešto. Navečer je, dakako, party time, a za ludu zabavu uz bezvremenske domaće i svjetske hitove je zadužen popularni XXS Band.

Ludilo tek počinje

Ovo je samo djelić događanja koja vas očekuju ovog vikenda na Prokurativama, a idući tjedan kreće novo ludilo koje će kulminirati zajedničkim gledanjem derbija svih derbija, utakmice Dinamo-Hajduk i koncertom Tonyja Cetinskog.

Pozovite sve žive na Advent Prokurative, vidimo se!

Sve informacije i novosti možete pratiti na Facebook i Instagram stranicama Adventa Prokurative.

Vaša reakcija na temu