Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Instagram Marijana Bartinić objavila prvu fotografiju kćerkice: 'Stigla nam je Roza i obojila ovu sivu i kaotičnu 2020. godinu'

Marijana Bartinić objavila prvu fotografiju kćerkice: 'Stigla nam je Roza i obojila ovu sivu i kaotičnu 2020. godinu'

'Želimo ti da zagrliš svijet onako kako te mi ovih dana grlimo i ne možemo stati...', poručila je televizijska voditeljica

'Stigla nam je Roza i obojala ovu sivu i kaotičnu 2020. godinu!', poručila je televizijska voditeljica, Marijana Batinić, objavivši na Instagramu prvu fotografiju svoje drugorođene kćeri.

'Predivna naša djevojčice, želimo ti da zagrliš svijet onako kako te mi ovih dana grlimo i ne možemo stati, da drugima donosiš radost koju osjećamo otkad si nas pogledala tim svojim očima... Dobrodošla!

Ne stižem odgovoriti na pun mobitel ljubavi i lijepih želja, pa vam i tu od srca hvala na prekrasnim čestitkama i porukama, stvarno ste divni! Ljubimo vas sve u našem novom, većem izdanju... Evo i Roza maše nogicom.

Posebna zahvala ide, naravno, doktorima i medicinskom osoblju Petrove bolnice na čelu s prof. Vrčićem. Hvala vam na ljubaznosti, brizi i profesionalnosti!',napisala je.  

U braku s Matejom Pašalićem, Marijana je rodila kći Enu. Rozu je Marijana rodila u zagrebačkoj Petrovoj bolnici.

View this post on Instagram

Veliki dolazak najmanjeg i najslađeg stopala . Stigla nam je Roza i obojala ovu sivu i kaotičnu 2020. godinu! Predivna naša djevojčice, želimo ti da zagrliš svijet onako kako te mi ovih dana grlimo i ne možemo stati, da drugima donosiš radost koju osjećamo otkad si nas pogledala tim svojim očima... Dobrodošla! . Ne stižem odgovoriti na pun mobitel ljubavi i lijepih želja, pa vam i tu od srca HVALA na prekrasnim čestitkama i porukama, stvarno ste divni! Ljubimo vas sve u našem novom, većem izdanju... Evo i Roza maše nogicom . Posebna zahvala ide, naravno, doktorima i medicinskom osoblju Petrove bolnice na čelu s prof. Vrčićem. Hvala vam na ljubaznosti, brizi i profesionalnosti! . #stiglanamjeroza #bebaroza #nevjerojatanosjećaj #falatiživote #nisamjauteglirasla #marijanabatinic

A post shared by Marijana Batinic (@marijanabatinic) on

Vaša reakcija na temu