Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Facebook Multimilijunaš (33) preminuo nakon tuluma u noćnom klubu u Londonu

Multimilijunaš (33) preminuo nakon tuluma u noćnom klubu u Londonu

Vjenčao se prije dva mjeseca

Multimilijunaš Vivek Chadha iz Londona preminuo je samo dva mjeseca nakon što se na raskošnoj ceremoniji vjenčao s partnericom Stuttee Chadhom, piše Daily Mail, prenosi Index. Imao je 33 godine.

Vivek se navodno srušio u stanu u središtu Londona u ranim jutarnjim satima u nedjelju, samo nekoliko sati nakon što je primijećen na tulumu u jednom ekskluzivnom noćnom klubu u Londonu.

- Nema riječi koje bi opisale što se dogodilo. U šoku sam i još uvijek pokušavam dokučiti što ću sada. Vjenčali smo se tek prije osam tjedana i bilo je prekrasno. Sada se moram nositi s gubitkom ljubavi svog života. Zapanjena sam i srce mi je slomljeno - rekla je Stuttee. 

Obitelj je u šoku.

- U totalnom smo šoku i prerano nam je išta reći o Viveku i njegovim postignućima. Doći će vrijeme kada ćemo mu odati počast, ali trenutno je prerano za nas. Previše nas boli - izjavila je njegova majka Jasbir.

Chadhi vjerojatno predstoji obdukcija kako bi se utvrdio uzrok smrti, iako bliski izvori navode da je doživio srčani udar.

Tajkun je imao bliske veze s visokorangiranim članovima Konzervativne stranke, poput Davida Camerona i Therese May, te je vodio višemilijunsku kompaniju Nine Group, koja posjeduje nekoliko luksuznih hotela i pivnicu. Nedavno su sklopili ugovor i s lancem restorana Pizza Hut.

Vaša reakcija na temu