Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Muškarac - stand up komedija (o parenju i razmnožavanju) u srijedu u Rusulici
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Muškarac - stand up komedija (o parenju i razmnožavanju) u srijedu u Rusulici

Ugostiteljski objekt smješten na Trsteniku predstavio je program za listopad


Pedja Bajović stiže u Split. Njegova stand up komedija (o parenju i razmnožavanju) 'Muškarac' održat će se u restoranu Rusulica u srijedu, 18. listopada, s početkom u 20.30 sati.

Predstava je opisana kao 'predavanje o neupitnoj superiornosti ženskog roda, protkano instrukcijama za muškarce - kako sve to preživjeti te usput i uživati!', a pokušat će dati odgovore na ova pitanja:

- Koliki je IQ zaljubljenog muškarca? Koliko to glasova ima žena? Koja je sličnost između glagola: ZApričati se, ZApiti se, ZAigrati se i ZAjebati se… Kada treba početi s čitanjem 'neprijateljske' literature? Sex: ženske face vs. muške misli! Je li brak stvarno institucija? Zašto je i kako batina iz raja izašla? Jesu li klinci početak kraja ili kraj početka? Strah, bol, tuga… i sat i pol smijeha! Dobrodošli!

Finger food uključen je u cijenu ulaznice od 20€, a mogu se kupiti u caffe baru Belvedere (Velebitska 125) ili putem Adriaticketa. 

Rusulica časti ulaznicama četiri osobe, više o svemu može se saznati na Facebook stranici Dalmatinskog portala.

Na kraju donosimo raspored događanja u listopadu koje je pripremio ovaj restoran smješten na Trsteniku...


Vaša reakcija na temu