Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NAJBOLJA CIJENA U GRADU Otkup zlata koji nudi besplatnu procjenu i isplatu odmah u gotovini
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

NAJBOLJA CIJENA U GRADU Otkup zlata koji nudi besplatnu procjenu i isplatu odmah u gotovini

Auro Domus nudi besplatnu procjenu zlata, bez obaveze

Bogatiji ste nego što mislite, a rješenje za vaše financijske probleme nalazi se tamo gdje možda niste niti očekivali - među zaboravljenim komadima starog zlatnog nakita i lom-zlata, koje na pravom mjestu možete brzo, sigurno i jednostavno pretvoriti u gotovinu. 

Sada je pravo vrijeme da to i učinite. Cijena zlata ponovo je visoka, upravo zahvaljujući onim razlozima koji su doveli i do neizvjesne situacije u hrvatskom i svjetskom gospodarstvu. Korona-kriza uzdrmala je ekonomiju, turizam i dovela do rasta nezaposlenosti, a u takvim uvjetima vrijednost zlata je porasla. Jednako tako, porastao je i interes klijenata za uslugom otkupa zlata.

Nekoliko stotina, nekoliko tisuća ili čak nekoliko desetaka tisuća kuna svote su koje svakodnevno dobivaju klijenti Auro Domusa, u brojnim poslovnica ove tvrtke diljem Hrvatske. Klijenti se redovito iznenade činjenicom da su u zamjenu za lančić ili ogrlicu koju ne nose godinama mogli u samo nekoliko trenutaka dobiti dovoljno sredstava da zatvore minus na tekućem računu ili si priušte nešto što su dugo željeli. 

- Ako niste sigurni koliko vrijedi zlato koje imate, kao niti želite li ga prodati, rješenje je vrlo jednostavno. Auro Domus nudi besplatnu procjenu zlata, bez obaveze. Slobodno donesite svoje zlato u našu poslovnicu na adresi Poljička cesta 8 i provjerite njegovu vrijednost. Nakon toga možete slobodno odlučiti isplati li se prodati zlato ili ćete ga zadržati - poručili su iz Auro Domusa.


Tvrtka Auro Domus otkupljuje lomljeno zlato, zlatnike, medalje, zubno zlato, zlatne zube, zlatne satove, nakit, zlatne pločice, zlato svih finoća (8kt - finoća 333, 14kt - finoća 585, 18kt - finoća 750, 20kt - finoća 833 , 22kt - finoća 916, 24kt - finoća 999,99), ali i srebro u svim oblicima. 

Više informacija dostupno je na besplatnom broju telefona 0800 73 72 i internetskim stranicama Auro Domusa

- Potražite nas u Splitu na adresi Poljička cesta 8 - dodali su.

Vaša reakcija na temu