Najljepši osmijeh u regiji krasi brojne naslovnice i van Hrvatske

Najljepši osmijeh u regiji krasi brojne naslovnice i van Hrvatske

'Ovo je bila jedna od mojih boljih godina', rekla je Barbara Ljiljak

Naša bivša Miss Universe Barbara Ljiljak i dalje svojom ljepotom osvaja regiju, te osim što krasi brojne naslovnice, odvaja trenutak da otkrije detalje svog života za vrijeme korone.

- Svakodnevno mi postavljaju pitanje koliko je korona utjecala na moje poslovne angažmane i moj način života, no zbilja mogu biti zahvalna što se moj stil života nije bitno promijenio. Dapače, poslovno i privatno, ovo je bila jedna od mojih boljih godina. - rekla Ljiljak kroz osmijeh koji je upravo unovčen izvan naših granica.

Naime, Barbara je upravo snimala kampanju u kojoj je zaštitno lice jednog poznatog dentalnog brenda gdje joj je svakodnevno laskano kako je upravo ona 'Najljepši osmijeh cijele regije'. Na tepanja i tetošenja je itekako navikla, no i dalje samozatajno postavljena otkriva tek male detalje svog života.

- Ponude pristižu redovito, no trudim se održavati balans između posla, odmora, vježbanja i putovanja. Ovo zadnje mi je posebno bitno, tako da sam uspjela i ovog ljeta kvalitetno provesti svoj odmor. Ritual mi je bar jednom godišnje tjedan dana provesti na Azurnoj obali, tako da sam i ove godine pored masovnih zatvaranja granica uspjela iskoristiti ono fleksibilno vrijeme i otputovati s prijateljicom do Cap Ferreta i St. Tropeza usred kojeg sam dobila slikovni primjerak svoje prve naslovnice Bazara za koji sam dala ekskluzivni interview. Kako je situacija bila povoljna, a moj dogovor s društvom je već odavno ugovoren, tako smo nedugo nakon uživali u svim pogodnostima Mikonosa. A svi znamo da je u ženskom društvu najbolja zabava - prokomentirala je Barbara Ljiljak.

Bacivši pogled na sami izgled naslovnice Bazara, naše su joj susjedne kolege nadjenuli titulu 'Femme fatale' na što se Barbara suptilno nasmiješila bez dodatnog komentara.

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(78341, "");
Pregledaj komentare