Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Instagram (Petra Meštrić) Najzgodnija hrvatska liječnica o muško-ženskim odnosima: 'Šta će mi lijep muškarac ako je beskoristan?'

Najzgodnija hrvatska liječnica o muško-ženskim odnosima: 'Šta će mi lijep muškarac ako je beskoristan?'

'Ako žena nema 'lovca', ona mora sama postati taj 'lovac''

Najzgodnija hrvatska liječnica i sudionica showa 'Brak na prvu, Zagrepčanka Petra Meštrić, s pratiteljima na društvenim mrežama podijelila je svoje viđenje muško-ženskih odnosa.

'Često me pitaju mišljenje o muško ženskim odnosima. Ne znam da li je to zato jer netko smatra moje mišljenje relevantnim na tu temu ili zato jer se ljudi jednostavno vole čuditi nečemu šta je drugačije od njihovih svjetonazora.

Za početak tvrdim da je ovo mišljenje moje i isključivo moje, te ga, kao takvog ne namećem nikome. Ne želim ni svojim stavom po ovom pitanju utjecati na nekoga ali jednostavno mislim da imam pravo na svoj stav u vezi stvari koje se tiču samo i isključivo mene.

Gledajući u prošlost muškarci su nekad bili lovci, oni koji su se brinuli da sve privrede za obitelj. Žene su bile nježniji spol. Problem je što su se danas te uloge zamijenile. Ako žena nema 'lovca', ona mora sama postati taj 'lovac', (inače će umrijeti od gladi jel).

Ako žena preuzme ulogu muškarca, te ona postaje 'lovac', osoba koja donosi hranu, novac na stol, čemu onda služi taj netko drugi koji ne obavlja svoju 'dužnost'?

Uloge su se zamijenile, tj žena je preuzela, uz svoju i ulogu muškarca, a on…kako koji…Tako smo izmijenili tradiciju, one nekadašnje vrijednosti…

Danas je žena jaka, samostalna, a muškarac? Muškarac je lijep.

A šta će meni lijep muškarac?

Da želim nešto lijepo kupila bi cvijet ili štikle, ne muškarca da mi stoji u stanu, cvijet će zauzeti manje mjesta.

Šta će mi lijep muškarac ako je beskoristan? Da ga gledam, pa rađe ću gledati taj cvijet', napisala je.

Vaša reakcija na temu