Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NAPOKON KONCERT Dalmatino u Aurori

NAPOKON KONCERT Dalmatino u Aurori

Nastupaju 13. lipnja

Sezonu u primoštenskom klubu Aurora otvara grupa Dalmatino. Nastupaju 13. lipnja s početkom u 22.30 sati. Aurora je sinonim za vrhunske provode i partyje, night club koji je tijekom svoje dugogodišnje povijesti ugostio brojna poznata imena s domaće i inozemne glazbene scene. I ove sezone očekujte nastupe najboljih izvođača, a sve kreće s 'kraljevima dalmatinske pisme'.

Dalmatino je hrvatski pop sastav koji čine Ivo Jagnjić (vokal, gitara) i Zdravko Sunara (bubnjevi). Otkada su izdali svoj debitantski album 'Cukar i sol' 2001. godine, koji su prodali u više od 20.000 primjeraka, pokrenuli su malu revoluciju u dalmatinskoj pop glazbi i stekli veliku popularnost. Dobitnici su zlatne i srebrne ploče te Porina 2002. godine za novog izvođača godine. Dosad su izdali četiri nosača zvuka.

- 'Dajem ti rič', ' Dvi sestre blizanke', 'Bura okriće', 'Ditelina s čet'ri lista', 'Još jedan put' samo su neki od poznatih hitova iz bogate dugogodišnje karijera Dalmatina koji će, nesumnjivo, i na samom početku ove sezone napuniti Auroru i dobro vas zabaviti! - poručuju iz popularnog kluba.

Broj ulaznica po cijeni od 70 kuna je ograničen, a možete ih kupiti na pretprodajnim mjestima Adriaticketa i online. Već kupljene ulaznice za koncert Dalmatina koji je prvotno trebao biti održan za Uskrs, ali je zbog situacije izazvane koronavirusom prebačen za datum 13. lipnja, su važeće!


Vaša reakcija na temu