Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: ZTK grada Splita Nastavljaju se cjelogodišnje radionice tehničkih aktivnosti u ZTK-u grada Splita

Nastavljaju se cjelogodišnje radionice tehničkih aktivnosti u ZTK-u grada Splita

Modeliranje 3D olovkama, modelarstvo, robotika, automatika

U novoj školskoj godini 2024./2025., Zajednica tehničke kulture grada Splita organizira za učenike osnovnih škola izvannastavne i izvanškolske radionice tehničkih aktivnosti.

Radionice će se održavati u prostorijama ZTK-a grada Splita (Varaždinska 53) s početkom u drugoj polovici mjeseca rujna ove godine. Trajat će do lipnja 2025.

'Riječ je o radionicama modeliranja 3D olovkama (učenici od 2. do 5. razreda), modelarstva (od 4. do 8. razreda), robotike (od 3. do 8. razreda) te automatike (od 5. do 8. razreda). Zamišljene su na način da omoguće individualni i timski rad prilagođen potrebama i mogućnostima svakog polaznika. Na taj način razvijaju se kreativnost, motorika, kritičko mišljenje i promatranje te samostalnost u istraživanju', ističu organizatori.

Broj polaznika na radionicama je ograničen. Prijave se zaprimaju do 14. rujna 2024. Prijavnica za radionice nalazi se na web stranici ZTK-a grada Splita.

Nakon zaključenja roka za prijavu formirat će se grupe učenika za svaku od navedenih radionica, o čemu će prijavitelji biti pravovremeno obaviješteni. Dodatne pojedinosti o programu i izvedbi radionica mogu se dobiti na broj 099/824-2699 (Lucija Andrea Skočić, stručna suradnica ZTK grada Splita).

Vaša reakcija na temu