Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ne propustite Black Friday u City Centeru one
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Ne propustite Black Friday u City Centeru one

Stiže prilika za shopping koji mnogi iščekuju!

Četvrti petak u studenom rezerviran je za najbolji shopping. Iako je Black Friday godinama bio karakterističan samo za američko tržište, u posljednje je vrijeme zaživio i kod nas. Tako vas u omiljenim trgovinama čekaju vrtoglavo visoki popusti koji će biti izvrsna prilika da kupite sve ono čemu, zbog visoke cijene, još uvijek odolijevate. A idealna je ovo prilika i da obavite shopping za božićne poklone i tako bez stresa dočekate blagdane. Najbolje od svega je što u petak u City Centeru one možete kupovati sve do 22 sata, a većina popusta traje i tijekom vikenda, tako da imate dovoljno vremena organizirati se i iskoristiti sve pogodnosti.

Dobra priprema je pola posla, stoga izdvajamo popuste u City Centeru one koji su nam zapeli za oko, dok popis svih popusta možete provjeriti na web stranici omiljenog shopping centra.

Obavezno zavirite u Mango, gdje vas čeka popust do 50%, a istim popustom časte vas Aldo, New Yorker, Orsay, Kigili, Calzedonia i Intimissimi. Do 30% popusta ostvarit ćete u trgovinama Fashion&Friends, Armani Exchange, Tom Tailor te XYZ. A odlična je ovo prilika i da kupite sve što vašim mališanima treba, pa vas tako Jacadi Paris časti s 15% popusta, Orchestra nudi uštede od 20%, a Idexe do 30%. Magic Baby daje do 40% popusta, dok Baby Center najavljuje i do 50% povoljniji shopping.

Tražite li sportsku opremu, zavirite u adidas i FootballManiju koji časte cijenama nižim do 30%. Office Shoes, Skechers i Snipes nude do 50% popusta, a Sport Vision najavljuje uštede do 40%. 

Kad su u pitanju modni dodaci, razveselit će vas Ghetaldus optika i Optika Anda koje nude 70% popusta, a obvezno zavirite i u Argentum, Come te, Heta satove i nakit, Pandoru, Swarovski i Zaks u kojima vas čekaju odlične uštede.

Popust od 25% na baš sve čeka vas i u Kiehlsu, dok u Mülleru možete kupovati uz 20% popusta. Ne propustite priliku zaviriti u Ljekarnu SDŽ i Farmaciu gdje također imate priliku kupovati uz super popuste.

Vrijeme je za nezaboravan shopping. Vidimo se u City Centeru one!

Vaša reakcija na temu