Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ne propustite blagdansku čaroliju
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Ne propustite blagdansku čaroliju

Pronađite idealne poklone za svoje najmilije

Bilo da pripreme za blagdane privodite kraju ili s njima tek počinjete, City Center one je nezaobilazna stanica. U omiljenom splitskom shopping centru pronaći ćete baš sve što vam treba, stoga ne čudi činjenica da ćete ondje, sve do 23. prosinca, susresti i pravog Djeda Božićnjaka. Sa slatkišima i uz dobru volju, on će prije polaska na put oko svijeta zabavljati male posjetitelje.

A za one malo veće posjetitelje ostavio je i vrijedne nagrade5 x shopping u vrijednosti od 1.000 kuna. Sve što trebate učiniti kako biste bili među njima jest fotografirati se u blagdanskom kutku, fotografiju objaviti na svome Instagram profilu uz #fromcitywithlove i okušati sreću. I ne zaboravite biti kreativni!

Kako biste kući otišli još zadovoljniji, nakon što obavite shopping i pronađete idealne poklone za svoje najmilije, maštovite i kreativne aranžerke u City Centeru one pobrinut će se da se poklon kupljen u centru dodatno istakne kao najljepše dekoriran uz sasvim besplatno omatanje. Ako vam se pak odabir savršenog poklona čini kao nemoguća misija, ne brinite! Najmilijima darujte poklon bon City Centera one i tako im priuštite mogućnost izbora u više od 450 trgovina u City Centeru one Split, Zagreb East i Zagreb West te priliku da odaberu nešto baš po svojem guštu. Poklon bon možete kupiti online te, gotovinom i karticama, na Mjestu za informacije vama najbližega City Centera one.

Uživajte u blagdanima uz City Center one!

Vaša reakcija na temu