Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Press Ne propustite prvi BFF Festival u Biogradu na Moru!

Ne propustite prvi BFF Festival u Biogradu na Moru!

Od 23. do 25. lipnja

Ukoliko je za vas definicija dobrog vikenda = nezaboravan provod s obitelji i/ili prijateljima, u kombinaciji sa sportskim aktivnostima na otvorenom, zanimljivim radionicama za djecu i odrasle te neizostavnim tradicionalnim igrama, tada je Biograd na Moru #placetobe od 23. do 25. lipnja!

Kako je cijeli festival 'obiteljski', odnosno 'prijateljski', na BFF Trail utrku natjecatelji se mogu prijaviti samostalno (staze od 3 ili 7 km), ali i kao par (članovi obitelji, prijatelji), gdje u kombinaciji trče 7 + 3 km. Rezultati se zbrajaju, a najbrži parovi osvajaju vrijedne nagrade. BFF Kajak utrka također se vozi u paru, a osim veslanja natjecatelji moraju izvršiti i zadatak na otočiću Sveta Katarina (u neposrednoj blizini Biograda na Moru). Na BFF Festivalu vas očekuju i SUP utrke – Fjaka (1,3 km) za one koji nemaju prethodnog veslačkog iskustva pa žele isprobati ovu zanimljivu morsku disciplinu, i Furija (3,9 km) za iskusne veslače koji žele prvi uveslati u start!


Osim natjecateljskih disciplina, organizatori su pripremili i niz zanimljivih besplatnih radionica za djecu i odrasle - SUP i kajak za početnike, jogu, sportske poligone za djecu, slackline radionice, radionice plesa na svili i hammocku, odgoj s glazbom, pilates & resistance trening, tradicionalne dalmatinske igre...

Nakon radionice učenja veslanja na SUP-u, možete se prijaviti na vođenu SUP turu s Goranom Špaletom, kineziologom i finalistom prošlogodišnjeg Survivora te uživati u pogledu na Biograd na Moru, s mora! Ne propustite ni atraktivan nastup Xiomare koja je pripremila posebnu točku plesa na svili i hammocku.

'Aktivan odmor postao je neizbježan segment turističke ponude, a mi smo ove godine odlučili ujediniti sportaše, rekreativce i zaljubljenike u sportske aktivnosti na otvorenom te organizirati BFF FESTIVAL, na predivnim lokacijama Biograda na Moru, u trajanju od tri dana, i to 23., 24. i 25. lipnja. Povedite obitelj i prijatelje, prijavite se na natjecateljske discipline te nam se priključite na zanimljivim besplatnim radionicama. Sigurni smo da će svatko pronaći omiljenu aktivnost ili otkriti novi talent, a smijeha i zabave neće nedostajati!', izjavila je direktorica Turističke zajednice grada Biograd na Moru, Nives Jeličić.


'Organizacijom BFF Festivala želimo obogatiti turističku ponudu u našoj županiji. Vjerujemo da je ovo početak jednog zanimljivog projekta koji, osim što promovira sve naše ljepote i blagodati prirode, promovira i zdrav način života te rekreacijski i aktivan odmor za cijelu obitelj', kažu organizatori.

Sve detaljne informacije i prijave na natjecateljske discipline i radionice nalaze se na Internet stranici.

Novosti vezane uz održavanje Festivala možete pratiti i na našim društvenim mrežama Facebook te Instagram.

Vaša reakcija na temu